ZARADILA ZA STAN OD POLA MILIONA EVRA! Ovako je folkerka sve uspela da postigne, a nije imala ničiju pomoć!

Autor:

Zabava

05.10.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folkerka tvrdi da je sve zaslužila!

ZARADILA ZA STAN OD POLA MILIONA EVRA! Ovako je folkerka sve uspela da postigne, a nije imala ničiju pomoć!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Aleksandra Mladenovic

Pevačica Aleksandra Mladenović nedavno je postala vlasnica stana u Beogradu vrednog pola miliona evra. Ona ističe da je sav taj novac zaradila predanim radom i ističe da je ponosna na svoj uspeh. "Sve sam stekla sama i na to sam ponosna", istakla je pevačica.
 

Aleksandra je istakla da je put do ovakvog stana zahtevao veliki rad i ulaganje, ali da je svaki trenutak truda bio vredan. Ona je istakla da je nedavno putovala 12 sati na nastup i isto toliko se vraćala, menjajući dva aviona, ali da je sada srećna što može da uživa u svom stanu.

Foto: ST/Tamara Pavišić

Aleksandra Mladenović

 

Juče sam na nastup putovala 12 sati i isto toliko se vraćala sa nastupa. Menjala sam dva aviona. Mislim da sam zaslužila koliko sam se mučila i koliko se mučim i radim da sebi priuštim jedan stan. Do ovakvog stana se stiče velikim radom i ulaganjem. Sve sam stekla sama i na to sam ponosna - rekla je folkerka za medije. 

Foto: e-stock

Aleksandra Mladenović

 

Pevačica je takođe otkrila da uživa u srećnoj vezi sa dečkom Darkom, te da često sa njim uživa u jutarnjoj kafi u svom novom stanu.

- Najvažnije je da sam osetila mir sa njim što je za početak više nego dovoljno. Familija je prvi put prezadovoljna mojim izborom, a i ja sam zadovoljna. To je najbitnije - rekla je pevačica u emisiji "Premijera".

Pored uspeha i sreće, Aleksandra je nedavno otkrila da je trpela psihičko i fizičko nasilje od jednog kolege, Isaka Šabanovića. Ona je javno iznela ovu tvrdnju, a reakcija kolege na ove optužbe ostaje nepoznata.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading