VELIKA SRPSKA ZVEZDA ULAZI U ELITU 8! Pink izdao zvanično SAOPŠTENJE, svima će popadati VILICE kada je budu ugledali (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo se čekalo!

VELIKA SRPSKA ZVEZDA ULAZI U ELITU 8! Pink izdao zvanično SAOPŠTENJE, svima će popadati VILICE kada je budu ugledali (FOTO)

Foto: Printskrin TV Pink

Utorak u rijalitiju "Elita 8" donosi nešto posebno - nakon popularne emisije "Amidži šou", učesnike i milionske gledaoce kraj malih ekrana očekuje nezaboravna žurka. Veliki šef je pripremio pravu poslasticu za sve ljubitelje dobre muzike i kvalitetnog zvuka. Glavna zvezda večeri je niko drugi do popularna pevačica Aleksandra Mladenović, koja će svojim hitovima zasigurno zagrejati atmosferu i učiniti ovu noć nezaboravnom.

Međutim, pre nego što Aleksandra zasija na sceni, atmosferu će zagrejati sada već čuveni DJ Neba, koji je poznat po svojoj sposobnosti da publiku drži na nogama i stvara nezaboravnu atmosferu. Ova kombinacija muzičkog talenta garantuje nezaboravnu noć ispunjenu hitovima i vrhunskom energijom.

Republika

Foto: E-stock

Aleksandra Mladenović stiže u Elitu 8

Podsećanja radi, ovo nije jedino obaveštenje koje je Pink izdao. Naime, nakon divljanja po imanju u Šimanovicma, Veliki šef je poslao urgentno pismo u Belu kuću kako bi obavestio sve učesnike da je Ivana Keneški momentalno diskvalifkovana, kao i da će, kao i svi do sada, na osnovu ugovora snositi kaznu od 50.000 evra.

Kako je kamera usnimila neposredno pre odluke produkcije, Ivana je izazvala opšti haos u Beloj kući zbog sukoba sa Urošem Rajačićem. Međutim, nakon što su se strasti malo stšale, starleta je nastavila da divlja po imanju u Šimanovima, te je u naletu besa krenula da baca diskove po brodovima na jezeru, a zatim i počupala sve saksije sa cvećem. Pripadnici obezbeđenja su je pratili na svakom koraku, kako bi bili u pripravnosti i sprečili da napravi veću štetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading