VLASNICI KLUBOVA "ZAVRNULI SLAVINU" NAŠOJ ESTRADI! Evo za koliko novca SADA NASTUPAJU naši pevači i pevačice!

Autor:

Zabava

04.10.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevači otkrili svoje nove cene - evo kako su se prilagodili vlasnicima klubova!

VLASNICI KLUBOVA "ZAVRNULI SLAVINU" NAŠOJ ESTRADI! Evo za koliko novca SADA NASTUPAJU naši pevači i pevačice!

Foto: Goran Doljančević

Seka

Nakon što je javnost saznala da vlasnici klubova planiraju da smanje visoke honorare pevačima, došlo je do značajnih promena na estradnoj sceni. Domaći mediji prenose informaciju da su mnogi pevači pristali na korekcije cena nastupa i uslova koje su ranije imali.

Foto: Shutterstock

Novac

Spuštanje cena i smanjenje troškova

Vlasnici klubova iz dijaspore su tražili jeftinije angažmane, pa je postignut dogovor da pevači ubuduće sami snose troškove, poput avionskih karata, smeštaja i drugih prevoza, kada nastupaju u inostranstvu. Kao rezultat toga, pevači su prinuđeni da se odreknu dela svog honorara kako bi pokrili ove troškove.

Reakcija poznatih pevača

Zvezde poput Indire Radić, Seke Aleksić, Radiše Trajkovića Đanija, Rade Manojlović, Tamare Milutinović i drugih već su pristale da izađu u susret vlasnicima klubova. Na primer, Indira je spustila cenu nastupa sa 10.000 na 8.000 evra, Seka sa 8.000 na 7.000 evra, dok Đani sada nastupa za 10.000 evra u zemlji, umesto prethodnih 12.000. Rada Manojlović je takođe prilagodila svoje cene, te sada tezge zakazuje i za 7.000 evra, umesto dosadašnjih 8.000, prenosi 24 sedam.

Foto: Goran Doljančević

Seka Aleksić

Izazovi privatnih proslava

Slična situacija je i sa privatnim proslavama, gde pevači takođe prilagođavaju svoje honorare. Đani će na jednoj svadbi pevati za 12.000 evra, ali će dodatno naplatiti smeštaj i putne troškove. Ranije su svi pevači na proslavama dobijali znatno veće sume, ali sada se situacija bitno promenila.

Podrška i reakcija estradnog menadžera

Goran Lečić Leka, estradni menadžer, podržava ovakve promene i ističe da su cene korigovane za pevače koji su ranije imali nerealno visoke honorare. On naglašava da je važno da se svi pevači prilagode i da imaju realne cene kako bi se očuvala stabilnost na estradnoj sceni.

Možemo primetiti da su promene u cenama nastupa značajno uticale na domaću estradu, te da su pevači bili prinuđeni da prihvate nove uslove kako bi ostali konkurentni na tržištu. Očekuje se da će ove promene imati dugoročne efekte na poslovanje klubova i angažmane pevača kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading