MILANA KALINIĆA SEKUNDE DELILE DO SMRTI! Za dlaku izbegao POGIBIJU, ovaj momenat će pamtiti DO KRAJA ŽIVOTA

Autor:

Zabava

03.10.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Upravljao avionom, pa zaspao!

MILANA KALINIĆA SEKUNDE DELILE DO SMRTI! Za dlaku izbegao POGIBIJU, ovaj momenat će pamtiti DO KRAJA ŽIVOTA

Foto: Printscreen/K1 TV

Glumac i voditelj Milan Kalinić je svojevremeno pohađao vazduhoplovnu akademiju, gde je doživeo jedan trenutak koji će zauvek pamtiti. Opisujući svoje iskustvo, Milan je otkrio kako je zaspao u avionu tokom leta, što je izazvalo dramatičnu situaciju.

- Zaspao sam u avionu. To se desilo dok sam bio na akademiji, sat vremena letiš, sam si u avionu, gledaš okolo, sunce krene i opali te u oči i ja sam u jednom trenutku zaspao. Kako je krenuo da ponire, kako nabija brzinu, motor kreće da urla bukvalno pred raspadanje, brzina probija crveno. Mene probudi taj zvuk i treska u avionu. Da se nisam probudio, tad ne bi bilo ni "Letećeg starta", ni mene - kroz osmeh je rekao Kalinić u emisiji "Realna priča".

Republika

Foto: Printscreen/K1 TV

Milan Kalinić za dlaku izbegao smrt

Pored ovog dramatičnog iskustva u avionu, Milan je nedavno javnosti otkrio detalje potresne saobraćajne nezgode koja se dogodila 1. marta 2015. godine u selu Dupci kod Brusa. Milan je sa suprugom i dvoje dece bio na putu sa Kopaonika kada su se suočili sa stravičnom situacijom, kada je mislio da je usmrtio čoveka.

- Gledam sve te ljude, oni se deru, šok... Prilazim kolima i zatičem situaciju, vozaču je bio volan u grudnom košu. On je bio nagnut nad volanom i leži sa otvorenim očima. Vidim mrtvog čoveka. To je najgori trenutak u mom životu. Vidim čoveka koji ne daje znake života, on je mrtav. Gledam ga i kažem sebi: "Ja sam ubio čoveka!" Osećam da sam van sebe, okrenuo sam se autu, gledam tebe, Teu i Vuka. Kažem sebi: "Ti si uništio život svima! Uništio sam mojoj deci život!" To je pakao, kraj, gotovo. Nema više nikakvog života. Okrećem se ka ovom čoveku, gledam ove ljude... Kreće da mi se vrti u glavi. To je šok u kom ne znam šta da radim, kome da pomognem. Kraičkom oka vidim, da mu mali prst radi i cela ruka. On je samo bio u stanju šoka par sekundi, došao je sebi. Brzo optrčavam auto, čupam, lomim sve. Hitna pomoć i policija su se pojavili neverovatnom brzinom - priseća se Milan, te otkriva da je mađarski državljanin koji je bio za volanom na sebi imao najmanje povreda za razliku od ostalih putnika, ali je jedino bio životno ugrožen - rekao je Kalinić u emsiiji "Preživeli".

Republika

Foto: printscreen/K1 TV

Milan Kalinić mislio da je ubio čoveka

Podsećanja radi, voditelj Milan Kalinić i njegova supruga Sandra rešili su da stave tačku na svoj brak početkom godine, i to posle 18 godina zajedničkog života, kad su shvatili da je za njih i njihovu decu najbolje da svako krene svojim putem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading