ŠOK! Ceca prelomila posle 12 godina!

Autor:

Zabava

03.10.2024

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica najavila koncert koji je publika čekala!

ŠOK! Ceca prelomila posle 12 godina!

Foto: ST/Tamara Plavšić

Ceca

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović je sinoć iznenadila publiku i u svojoj emisiji najavila veliki koncert na beogradskom Ušću, zakazan posle punih 12 godina. Treći po redu koncert na Ušću Ceca je zakazala za Vidovdan sledeće godine, 28. juna 2025. godine.

Republika

Foto: ATA images

Ceca zakazala koncert na Ušću

Ona će treći put pevati na Ušću, nakon 2006. i 2013. godine, a istakla je da su pripreme uveliko u toku. Prema zvaničnim podacima na "Vikipediji", 17. juna 2006. godine ceca je oborila rekod posete. Stoji da je na ovom koncertu bilo preko 120.000 ljudi. Drugi koncert je bio zakazan na Vidovdan 2013. godine, a tada je bilo prisutno preko 150.000 ljudi.

Nedavno je o Ceci i njenom koncertu pričao Đorđe David, koji je pohvalio koleginicu.

- Mi smo sad u familijarnim odnosima od kad su krenule ove Zvezde Granda. Zaista je nikada nisam slušao uživo. I poslednji dan snimanja u ovoj nedelji i nešto smo se dogovarali i kaže 27. smo u Zvorniku, reko, čekaj, cela ekipa, ceo tim, kaže, "da". Reko, nikada te nisam slušao pri tom idem, ova dva pileta naša isto da čujem, dolazim u Zvornik. Kaže, čekaj, zezaš? Reko majke mi. Šta je to, auto-putem si tu za sekundu. I moj utisak je da mi je sve jasno. Prvo, to su pesme koje su vanvremenske, vidim da publika od prvog do poslednjeg stiha, apsolutno sve zna, što je ogromna privilegija za pevača, što je ogroman plus za pevača, što znači da je to odradio iz duše. Ne znam koliko godina ima da to već traje, to je stvarno strašno i onako kao za jednu ozbiljnu disertaciju kako i šta, ali mislim da se ona negde ne menja, njen glas i dalje radi fenomenalno, koliko ja čujem, a mislim da čujem, ovde falševa nije bilo, sve gruva onako kako treba, bend je usviran, mislim da će ona pevati još dugo, dugo, dugo, iako joj se ovo možda neće dopasti što kažem, ali publika ovo voli da sluša. Vidim da je puno klinaca, drago mi je da sam čuo, tako da ću sad imati argumente vrlo konkretne da nekim drugim ljudima začepim usta kad nešto graknu, protiv njenog pevanja ili bilo čega drugog. Ovo je stvarno bilo jedno dobro, dobro iskustvo za mene - pričao je on za "Telegraf".

Republika

Foto: Ata Images/Vladimir Lukić

Đorđe je nedavno pohvalio koleginicu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading