NAJMLAĐI DEDA NA ESTRADI SLAVI DOLAZAK ČETVRTOG UNUČETA! Pevač (42) se proslavio u "Zvezdama Granda", PA NESTAO SA SCENE!

Autor:

Zabava

01.10.2024

22:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodana se svi sećaju sa prestižnog takmičenja, a onda se naprasno povukao iz javnog života!

NAJMLAĐI DEDA NA ESTRADI SLAVI DOLAZAK ČETVRTOG UNUČETA! Pevač (42) se proslavio u "Zvezdama Granda", PA NESTAO SA SCENE!

Foto: youtube.com/printscreen

Slobodan Batjarević, poznatiji kao Cobe, je neizmerno srećan povodom rođenja svog četvrtog unučeta. Ovaj talentovani pevač, koji je stekao popularnost učešćem u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", sa ponosom najavljuje da je njegova ćerka Slađana postala majka devojčice koju su nazvali Naomi. U svom stilu, Cobe je podelio svoja osećanja o tome koliko mu znači biti deda.

Foto: youtube.com

Cobe

- Prelep je osećaj biti deda. Svaki put kada dobijem unuče, radujem se kao nikad do sad. Volim da dočekam još mnogo unuka, i kako stvari stoje, porodica će se sigurno širiti. Kad sam bio mlađi, često su govorili da se unuci vole više od dece, i sada, hvala Bogu, imam dve unuke od sina, Anu i Elisu, a od ćerke Slađane, mog najlepšeg unuka Dijega. Mogu vam reći, stvarno se unuci vole više od dece. Osećam se ispunjeno u svakom smislu - rekao je Cobe ranije za medije.

Cobe je oženjen od svoje osamnaeste godine, pa nije iznenađenje što je tako brzo postao deda. U razgovorima o svojoj novoj ulozi, Cobe je sa osmehom komentarisao da će umesto "dede" radije biti "deka Cobe", smatrajući da je to mnogo slađe. Ova njegova duhovitost i pristup životu dodatno oslikavaju njegov karakter i sreću koju oseća u ulozi dede.

Uloga dede mu donosi posebnu radost, i on se svakodnevno raduje novim trenucima sa svojim unucima. Svaki put kada dobije novu unuku ili unuka, to za njega predstavlja neprocenjivo bogatstvo koje obogaćuje njegov život. Cobe ne krije da jedva čeka da vidi kako će se njegova porodica dalje širiti, a njegovo srce je ispunjeno ljubavlju prema svakom od unuka. S obzirom na njegovu ljubav prema porodici, može se očekivati da će Cobe nastaviti da uživa u svojim porodičnim trenucima i da će sa radošću deliti svoja iskustva kao deda.

U svakom slučaju, Cobe je pravi primer kako ljubav prema porodici i unucima može ispuniti život. On sa osmehom gleda u budućnost, nadajući se još mnogo srećnih trenutaka sa svojom voljenom porodicom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading