PORODILA SE NADICA ADEMOV!

Autor:

Zabava

01.10.2024

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadica Ademov na svet donela naslednika.

PORODILA SE NADICA ADEMOV!

Foto: ST/Dragan Kadić

Nakon manje od godinu dana, neopisiva sreća ponovo je ušla u dom Nadice Ademov i njenog supruga Damira. Danas su postali roditelji zdravog dečaka, nakon što je porođaj protekao u 37. nedelji trudnoće u privatnoj klinici. Sve je proteklo u najboljem redu, a mama i beba se osećaju dobro. Tata Damir je van sebe od radosti, jer je sada, nešto više od 11 meseci nakon rođenja princeze Meline, porodica bogatija za dečaka, koji je na rođenju dobio najviše ocene.

Foto: Republika

Nadica Ademov se porodila

 


Srećni roditelji su odlučili da svom nasledniku daju ime Amel, pokazujući još jednom koliku pažnju obraćaju na značenje imena svoje dece. Ime Amel potiče iz arapskog jezika i nosi veliku simboliku, jer znači želja, nada, cilj, ali isto tako i rad, aktivnost i delo. Ovo ime jasno pokazuje koliko je pažnje posvećeno odabiru imena za njihovo dete.

Nakon porođaja, svi članovi porodice Ademov su ispunjeni radosti i sreće. Novi član porodice doneo je osmeh na lica svih, a posebno su srećni roditelji koji ne mogu da dočekaju da provedu svaki trenutak sa svojim malim Amelom, piše Kurir.

Foto: ST/Dragan Kadić

Nadica Ademov se porodila

 

Ova porodična radost i harmonija neizmerno su važni za Nadicu i Damira, koji su uživali u roditeljstvu od dolaska princeze Meline, a sada imaju priliku da svoju ljubav i pažnju podele sa još jednim članom porodice.


Zdravlje i blaženstvo su nešto što se najviše ceni u ovakvim trenucima, a upravo to su dobili Ademovi sa dolaskom malog Amela. Njihova porodica sada je kompletna i ispunjena ljubavlju, srećom i nadom za sve što dolazi u budućnosti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading