MILAN KALINIĆ PROGOVORIO O BRAKU SA SANDROM: Jedan detalj ga je ODAO, otkrio ISTINU o odnosu sa suprugom!

Autor:

Zabava

29.09.2024

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Kalinić priznao je da je sa suprugom Sandrom postao sve više prijatelj tokom braka.

MILAN KALINIĆ PROGOVORIO O BRAKU SA SANDROM: Jedan detalj ga je ODAO, otkrio ISTINU o odnosu sa suprugom!

Foto: Instagram

Kao bomba odjeknula je vest da se glumac i voditelj Milan Kalinić razvodi od supruge Sandre, sa kojom ima dvoje dece, sina i ćerku. Naime, nakon skoro dve decenije naizgled skladnog braka, došlo je do navodnog bračnog kraha. 

Međutim, svojevremeno Milan Kalinić je priča o braku sa Sandrom Kalinić, te je isticao koliko je njihov brak stabilan i da svaki put kad pređu preko neke prepreke njihov odnos postane mnogo stabilniji i čvršći.  

Foto: printscreen/K1 TV

Milan Kalinić priča o braku

 

- Kada kažu da je neko zaljubljen kao prvog dana to je laž, to je nemoguće, strast i zaljubljenost vremenom izblede. Sandra i ja smo toliko dugo zajedno i sve više i više uživamo, ali kako vreme prolazi sve smo veći prijatelji, smejemo se još više nego pre i dopunjujemo. To su retke stvari koje mi imamo, jer gledajući druge ljude shvatam da su mnogi zajedno samo formalno ili da su iz nekih razloga izgubili ono "nešto" i da više nije to to, rekao je Milan za "Grand Online".

"Nema osobe, 'ajde muškarci, ne bi sigurno pričali meni jer sam joj muž, ali interesantno je kako svaka žena, žene koje fenomenalno izgledaju, kako se oduševljavaju i dive mojoj ženi. Ali meni to ne treba niko da kaže, ja gde god da se pojavim sa Sandrom, koliko god tu ima prelepih žena, moja Sandra je ili najlepša ili među dve, tri najlepše, ja sam subjektivan, stvarno je tako. Što je starija sve bolje izgleda. Mislim, ni ja nisam loš, imam 50 godina. Držimo do sebe. Ljudi kroz ceo život treba i fizički da se sviđaju jedno drugom, ne treba da se unakaziš. To su sve sitnice koje se sklapaju i koje mogu da dovedu do negativnih ili pozitivnih stvari. U našem slučaju su pozitivne", zaključio je Milan Kalinić.

Podsetimo, Kalinić je jednom prilikom otkrio i tajnu njihovog dugogodišnjeg braka:

Foto: ATAImages

Milan Kalinić se navodno razvodi

 

- "Pitaju me šta je tajna. Evo ovo, kad se posle 16 godina sa vama i dalje ovako smeje. To je TAJNA", napisao je ispod fotografije, objavljene baš povodom njihove godišnjice.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading