"Hteo je da mi plati da mi liže štikle...": Poznata glumica otkrila detalje o NEPRISTOJNOJ "POSLOVNOJ" PONUDI!

Autor:

Zabava

27.09.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Dudić tvrdi da je odbila pozamašnu sumu novca.

"Hteo je da mi plati da mi liže štikle...": Poznata glumica otkrila detalje o NEPRISTOJNOJ "POSLOVNOJ" PONUDI!

Foto: Foto printskrin/instagram.com/dudicivana

Glumica Ivana Dudić ne prestaje da intrigira javnost svojim privatnim životom, a posebno kada je reč o ljubavnim raskidima.

Iako se trudi da sve drži daleko od očiju javnosti, ponekad podeli neku pikantneriju iz svoje privatnosti.

U jednom intervjuu, otvoreno je govorila o tome kako podnosi rastanak sa partnerom, ističući svoju odlučnost da nastavi dalje bez suvišne patnje.

- Otpatim pola sata, 45 minuta i idem dalje. Nemam vremena da patim, zašto biste trošili vreme? Ako se nešto završi, s razlogom se završilo. Ako se nešto ne vrati na staro, s razlogom se nije vratilo i nećemo plakati zbog toga. Baš sam onako hladna, distancirana i gruba - izjavila je glumica za podkast "Večernjih novosti".

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Ivana Dudić otkrila najneverovatniju ponudu za zaradu

Pored ljubavnih raskida, Dudićeva se neretko suočava sa nepristojnim ponudama, a jednom prilikom otkrila je jednu vrlo neobičnu situaciju koja joj se desila putem društvenih mreža.

Naime, jedan čovek je, kako kaže, tražio da joj uplati novac na račun, zatim da se nađu usred grada, a da on liže njen štikle.

- Čovek je tražio da mi uplati novac na račun, jednu finu sumu novca, da se nađemo u sred grada, a da mi on liže štikle. Usred, ljudi, u centru grada (smeh) Kaže: "Ja hoću da to svi gledaju", ja se mislim da l' je ovo realno... Da l' zna šta piše, a pedikirka mi kaže, kad sam joj ispričala ovo: "Ma, ti si luda, prihvati, hajde da zarađujemo." Pa, šta da im radim... Zamisli šta meni traže ljudi. I onda ih pustim, neka ih, neka pišu - ispričala je glumica svojevremeno.

Ove neobične situacije samo su delić onoga što glumica Ivana Dudić prolazi u svom životu, a njen stav prema njima ostaje dosledno ravnodušan i sa dozom humora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading