MILAN STANKOVIĆ JAVNO PODRŽAO KARLEUŠU! Evo šta je uradio nakon Jelenine objave o razvodu od Duška!

Autor:

Zabava

15.09.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova dva pevača nedavno su ostvarila saradnju na Jeleninim albumima "Alfa" i "Omega", gde je Stanković potpisao baladu "Ludilo".

MILAN STANKOVIĆ JAVNO PODRŽAO KARLEUŠU! Evo šta je uradio nakon Jelenine objave o razvodu od Duška!

Foto: Instagram.com, ATA images

Pevačica Jelena Karleuša je nedavno potpisala papire za sporazumni razvod od fudbalera Duška Tošića, nakon 16 godina braka.

Foto: ST/Dragan Kadić, Ata images

Jelena Karleuša i Duško Tošić

 

Ovu vest je zvanično obelodanila putem društvene mreže Instagram, gde je podelila fotografije potpisanih papira za razvod, uz dodatak pesme Miligrama "Samo luda".

Foto: instagram printscreen

Milan Stanković lajkovao je Jeleninu objavu

 

Ova objava je izazvala veliku pažnju pratilaca, ali i podršku mnogih prijatelja i fanova koji su joj pružili podršku kroz komentare i poruke.

Foto: Antonio Ahel/ATA

Jelena Karleuša

 

Među prvima koji su podržali Jelenu bio je njen mlađi kolega Milan Stanković, koji je označio da mu se sviđa objava. Ova dva pevača nedavno su ostvarila saradnju na Jeleninim albumima "Alfa" i "Omega", gde je Stanković potpisao baladu "Ludilo".

Foto: Antonio Ahel/ATA

Jelena Karleuša

 

Na promociji albuma, Jelena je istakla kako je njihovu saradnju obeležilo neko privatno slično ludilo, što se ogleda i u nazivu pesme "Ludilo".

Foto: ATA Images

Jelena Karleuša i Milan Stanković

Javnost je burno reagovala na ovu vest, izražavajući podršku i razumevanje za Jeleninu odluku. Mnogi su istakli da je hrabro što je odlučila javno da se obrati ovoj temi i pokaže svoju ranjivost pred svojim fanovima. Takođe, komentari su bili ispunjeni rečima podrške i ohrabrenja za novi životni korak koji je Jelena odabrala.
 

Jelena Karleuša je hrabro odlučila da javno podeli vest o sporazumnom razvodu od Duška Tošića, ističući podršku svojih prijatelja i kolega. Njeni fanovi su joj pružili veliku podršku i razumevanje, pokazujući da je ova poznata ličnost okružena ljubavlju i podrškom u teškim trenucima. Sada je pred Jelenom novi životni put, a javnost sa nestrpljenjem i saosećanjem prati njen sledeći korak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading