PEVAČICA SE OPROSTILA OD NESTALE DEVOJČICE! Cela zemlja je tragala za njom: To nije meso i krv, već srce... (FOTO)

Autor:

Zabava

10.09.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eminu Jahović slomila sudbina Narin Guran!

PEVAČICA SE OPROSTILA OD NESTALE DEVOJČICE! Cela zemlja je tragala za njom: To nije meso i krv, već srce... (FOTO)

Foto: E-stock

Emina Jahović

Cela Turska tragala je za devojčicom Narin Guran (8), koja je nestala, a pronađena je juče mrtva u potoku u Dijarbakiru i sumnja se da je ubijena. Telo devojčice pronađeno je dva kilometara od Narininog rodnog sela. Nakon što je devojčica pronađena, policija je započela akciju u kojoj su uhapšene 24 osobe. Među njima su devojčicini roditelji, dva starija brata, troje ujaka, stričevi i strina.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Emina Jahović se oglasila nakon što je nađeno telo nestale devojčice

Sada se oglasila i naša pevačica Emina Jahović, koja dugi niz godina živi u Turskoj. Ona se oprostila od tragično nastradale Narin i objavila njenu fotografiju.

- "Тo nije meso i krv, već srce koje nas čini očevima i sinovima." Džonatan Šiler - napisala je ona citirajući bolni citat pozantog američkog advokata.

Republika

Foto: Instagram.com

Emina Jahović se oprostila od Narin Guran

Pojedini turski mediji preneli su da su devojčicina majka, sestra i još neki članovi porodice brisali poruke na WhatsApp-u. Prema preliminarnim rezultatima obdukcije devojčica je imala povrede na vratu, kao i prelom noge. Guverner Dijarbakira, gde je devojčica nestala 21. avgusta, saopštio je da je telo devojčice stavljeno u džak, sakriveno granjem i kamenjem i ostavljeno na obali potoka.

 

 

VIŠE OSOBA PRIVEDENO ZBOG SMRTI DEVOJČICE

Ukupno je 24 ljudi, uključujući majku, oca, braću i ujake devojčice, privedeno nakon što je nađeno telo Narin 19 dana od njenog nestanka, u džaku u potoku oko dva kilometra od sela u Turskoj u kojem je živela, piše Duvarenglish.com. Ona je sahranjena. Rođaci ubijene 8-godišnje devojčice Narin Guran stavili su nevestin veo na njen kovčeg tokom sahrane kojoj uži članovi porodice nisu mogli da prisustvuju jer su u pritvoru zbog optužbi povezanih sa njenom smrću.

Stric devojčice, koji je bio starešina sela u kojem je Narin živela, uhapšen je 2. septembra. Nakon pronalaska njenog tela privedene su 24 osobe, među kojima majka, otac, dva starija brata, trojica ujaka, te strina i ranije uhapšeni stric.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading