PRIJA ZABAVLJA NAROD, A EVO KO NJU BACA U TRANS: Uhvaćena u ludom provodu, nije odolela OVOJ KOLEGINICI! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

10.09.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra se latila mikrofona, a onda ju je prijateljica oduševila!

PRIJA ZABAVLJA NAROD, A EVO KO NJU BACA U TRANS: Uhvaćena u ludom provodu, nije odolela OVOJ KOLEGINICI! (GALERIJA)

Foto: ST/Dragan Kadić

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović sinoć je prisustvovala proslavi rođendana svog prijatelja, a društvo joj je pravila i koleginica Andreana Čekić. Oni su izazvale pažnju javnosti svojim prisnim druženjem. Obe su se latile mikrofona, a Priju je koleginica oduševila.

Andreana je Prijovićevoj zapevala svoju srceparajuću baladu "Do mene je", dok je Prijovićeva gestom i komentarom pokazala koliko ceni tu pesmu i Andreaninu emotivnost. Na društvenim mrežama, Prijovićeva je podelila snimak ovog trenutka, uz emotivnu poruku u kojoj je istakla svoje oduševljenje.

- Moja - napisala je Prijovićeva i dodala emotikon srca.

Inače, Andreana je nedavno proslavila svoj 40. rođendan. Tada joj je među prvima čestitku poslala Aleksandra Prijović.

- Srećan rođendan! Želimo ti da budeš živa i zdrava i da uvek praviš hitove! - poželela joj je Aleksandra, dok se i sama Andreana oglasila:

- Hvala mojoj mami i Čengi na prelepom iznenađenju i predivnom self-made poklonu za moj rođendan! Ljudi, danas sam napunila 40 godinica i dalje se osećam kao da imam 20. Hvala svima na prelepim čestitkama! Volim vas beskrajnooooo - rekla je pevačica putem pomenute društvene mreže.

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Andreana je nedavno proslavila 40. rođendan

Inače, Andreanu će publika večeras moći da gleda na prvoj žurki u "Eliti 8", gde će biti zadužena za dobar provod i zabavljanje rijaliti-učesnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading