PREMINUO ESTRADNI MENADŽER! Pevače zatekla vest o njegovom odlasku, evo sa kime je najviše sarađivao!

Autor:

Zabava

09.09.2024

21:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sven Dukić je bio prepoznatljiva figura na estradnoj sceni i njegov doprinos muzici će zauvek ostati upamćen.

PREMINUO ESTRADNI MENADŽER! Pevače zatekla vest o njegovom odlasku, evo sa kime je najviše sarađivao!

Foto: pixabay.com

Tuga

Hrvatski mediji su nedavno preneli tužnu vest o smrti pulskog estradnog menadžera i voditelja, Svena Dukića. Dukić je bio veoma poznat u muzičkom svetu, a njegova saradnja sa legendarnim hrvatskim pevačem Oliverom Dragojevićem obeležila je deo njegove karijere.


Sven Dukić je ostvario značajnu saradnju sa preminulim hrvatskim pevačem Oliverom Dragojevićem. On je bio producent jednog od Oliverovih najpoznatijih albuma "Trag u beskraju", koji je ostavio dubok trag u istoriji hrvatske muzike. Takođe, Dukić je bio zadužen za organizaciju brojnih koncerata koje je Oliver održao u Istri tokom svoje turneje, što je doprinelo da se njihova saradnja dodatno učvrsti.

Foto: Printscreen/Youtube

Sven Dukić

 

Ostavivši neizbrisiv pečat u muzičkoj industriji, njihova saradnja je bila od izuzetnog značaja za promociju Oliverovog rada i doprinela je njegovoj velikoj popularnosti širom regiona.

Sven Dukić je bio prepoznatljiva figura na estradnoj sceni i njegov doprinos muzici će zauvek ostati upamćen.

Ostali detalji o Svenu Dukiću i njegovom radu poznatiji su hrvatskom estradnom tržištu, ali su i na domaćem terenu mnogi iznenađeni jer poznaju dobro njegovo angažovanje. 

Inače, pevač Oliver Dragojević, koji je preminuo 29. jula 2018. godine, ostavio je iza sebe ne samo muzičko nasleđe, već i priču o skandalu koji je potresao njegovu porodicu.

Foto: Profimedia

Oliver Dragojević

 

Malo je poznato da je njegov brak sa suprugom Vesnom Dragojević umalo propao zbog afere sa nekadašnjom manekenkom Brankom Marić Muti.

Supruga Vesna je tek nakon njegove smrti otkrila da je tokom višegodišnjeg zajedničkog života sa čuvenim muzičarem često završavala u Hitnoj pomoći zbog stresa i nervoze izazvane njegovim neverstvom.


BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading