"BORA JE VIŠE PUTA BIO U SLIČNIM SITUACIJAMA U POSLEDNJE VREME": Bajaga se oprostio od Đorđevića, OVO SU SVI ČEKALI!

Autor:

Zabava

04.09.2024

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Momčilo Bajagić se oglasio povodom smrti Bore Đorđevića i otkrio da je roker već dugo imao problema sa zdravljem.

"BORA JE VIŠE PUTA BIO U SLIČNIM SITUACIJAMA U POSLEDNJE VREME": Bajaga se oprostio od Đorđevića, OVO SU SVI ČEKALI!

Foto: ATA Images

Vest o smrti Bore Đorđevića duboko je potresla celokupnu muzičku scenu Srbije. Frontmen Riblje čorbe napustio nas je u 72. godini. Preminuo je u bolnici u Ljubljani, gde je poslednje dane proveo na respiratoru. Mnoge javne ličnosti opraštaju se od legendarnog rokera, a svi su čekali da se oglasi Borin saradnik Momčilo Bajagić Bajaga, koji je karijeru započeo upravo kao član Riblje čorbe.

Čuveni Bajaga napisao je na oproštajnu poruku na društvenim mrežama.

- Jutros sam čuo da nas je napustio Bora Đorđević, veliki pesnik, muzičar i moj prijatelj. Bora je više puta bio u sličnim situacijama u poslednje vreme. Uvek je uspevao da se izvuče ali sada nije. Ostavio je veliki trag u rok muzici i poeziji, svima će nam nedostajati. Saučešće porodici i prijateljima - naveo je Bajaga.

 

 

Momčilo Bajagić Bajaga posvetio je pesmu "Kad hodaš" upravo Bori Đorđeviću i zajedno sa destinama hiljada ljudi otpevao je ovaj hit na nedavnom koncertu na beogradskom Ušću. Tom prilikom vođa Instruktora obratio se Bori i poželeo mu da se izvuče iz teške situacije u kojoj se našao. Međutim, nažalost, nije mu bilo spasa.

 

 

Javnost u Srbiji i regionu s velikom tugom primila je vest o smrti Bore Đorđevića, a mnogobrojne javne ličnosti opraštaju se od legende koja je ostavila neizbrisiv trag na domaćoj rok sceni. Reditelj Miloš Avramović, tvorac "Južnog vetra", oglasio se putem Instagrama i objavio crnobelu fotografiju Bore Đorđevića. Na isti način od Bore se oprostila i glumica Jelisaveta Orašanin, a od Bore Čorbe oprostili su se i Žika Milenković, Zoran Kostić Cane i mnogi drugi.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading