ĐANI DESINGERICI OVO URADIO USRED EMISIJE! Voditelj ostao u šoku, publika nije verovala u šta gleda!

Autor:

Zabava

04.09.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je voditelj dodelio Đaniju zadatak da stilizuje Desingericu za večerašnji šou, atmosfera je postala još dinamičnija.

ĐANI DESINGERICI OVO URADIO USRED EMISIJE! Voditelj ostao u šoku, publika nije verovala u šta gleda!

Foto: Republika

Sinoćnje gostovanje Dragomira Despića Desingerice i Radiše Trajkovića Đanija u emisiji "Amidži šou" definitivno nije prošlo neprimećeno.

Nakon što je Đani prišao Despiću kako bi se pozdravio sa njim, situacija je uzela neočekivan obrt. Desingerica je najpre zagrlio Trajkovića, a zatim ga podigao i držao u naručju dok je šetao studijom. Ovaj neobičan potez izazvao je smeh i iznenađenje kod prisutnih, ali je definitivno dodatno začinio atmosferu emisije.


Kada je voditelj dodelio Đaniju zadatak da stilizuje Desingericu za večerašnji šou, atmosfera je postala još dinamičnija. Đani je bez oklevanja uzeo stvar u svoje ruke i obukao Desingericu u crni, svečani sako, pružajući publici prizor koji se izdvaja od uobičajenog stila repera.

Foto: RTV PINK printscreen

Desingerica i Đani

 

Na reverima sakoa su se mogli primetiti beli cvetovi sa biserima i zlatnim detaljima, što je dodatno naglasilo ovu neobičnu modnu transformaciju.

Foto: RTV PINK printscreen

Desingerica i Đani

 

Podsećajući na šokantne nastupe Desingerice, emisija "Amidži šou" nije propustila da istakne neke od najkontroverznijih trenutaka. U jednom od prethodnih nastupa, Desingerica je bacao kore na publiku, razbijao jaja i rendao kačkavalj, izazivajući različite reakcije kod gledalaca. Dodatno, javnost je bila zgrožena kada je Desingerica pljunuo devojci u usta tokom jednog nastupa, što je izazvalo burne reakcije. Sve ovo je dodatno pojačalo interesovanje za gostovanje Desingerice i Đanija u emisiji "Amidži šou".

Ovakvi neobični trenuci definitivno su obeležili sinoćnje gostovanje u emisiji "Amidži šou", ostavljajući gledaoce u očekivanju novih iznenađenja i neobičnih situacija.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading