CAR U "ELITU 8" ULAZI SA MAJINOM DVOJNICOM: Nameračila se na Filipovu BIVŠU, po svaku cenu želi ono što je njeno!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković ni ne sluti šta joj se sprema.

CAR U "ELITU 8" ULAZI SA MAJINOM DVOJNICOM: Nameračila se na Filipovu BIVŠU, po svaku cenu želi ono što je njeno!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Antonio Ahel/ATAImages

Filip Car, jedna od najistaknutijih zvezda rijalitija, odlučio je da okonča svoju vezu sa Aleksandrom Nikolić, majkom njegovog deteta i poznatom učesnicom i pobednicom rijalitija "Zadruga 6". Ovaj potez je otvorio prostor za novu ljubav u njegovom životu, a mnogi su se zapitali šta će se dogoditi sledeće. Spekulacije su brzo počele da kruže, naročito s obzirom na to da su se ponovo pojavile glasine o mogućim varnicama između Cara i Maje Marinković, sa kojom je prethodno imao turbulentnu vezu.

 Nedavno je objavljena fotografija koja je konačno razjasnila sa kim je Filip Car u vezi. Na slikama se vidi izvesna Keti, koja svojim izgledom totalno podseća na Maju Marinković, a jedna fotografija posebno je privukla pažnju. Naime, Keti je pozirala u crnom kombinezonu, sličnom u kakvom je jednom Maja Marinković gostovala u emisiji, što su primetili i brojni fanovi, pa nije isključeno da Car pokušava bivšu da pronađe u drugim devojkama.

- Pa znate kako, ja sam pomalo zatečen, ali očekivano je to, takve su te današnje žene... Svim silama se trude da završe s nekim u krevetu, a onda svim silama da se probiju u medije ukoliko ne želiš odnos s njima. Devojka se na neobičan način pojavila u mom životu, ja sam u tom momentu bio u fazi sačuvaj Bože, raskid sa Aleksandrom, alkohol, izlasci… - rekao je Car, pa nastavio:

- Verovatno će ljudi doneti zaključak da je možda ta cura razlog raskida mene i Aleksandre, ali ne, mi smo ranije završili i ranije je donešena odluka da ne dolazi u Crikvenicu, a onda sam upoznao ovu! Još uvek plaćam cehove mog života koji je iza mene, a to će svi imat priliku da vide delima u budućnosti. Trenutno me zanima samo rad na sebi i fokus na boks i moju kćerku! Ovo vam je ono preko k*te do Elite, devojka se blamira piše po nekim stranicama objave radi kao da je sa Ronaldom bila (smeh) - pričao je Car za "Pink.rs", a onda dodao:

- Stvarno još jedna osoba koja se prikačila na moja leđa i očito ima neku nameru, svakog gosta tri dana dosta! Želim joj sve najbolje, ali podalje od mene - zaključio je Filip.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Tamara ana

27.08.2024 17:55

Stalno ista prica- u krug. Ja volim Aleksandru. Ona, Miona i Anita su mi bolje od drugih. I lepse. Simpaticna mi je i Porselina. Aneli, Maja, Miljana su mi antipaticne i lose osobe.