UMRLA SESTRA POKOJNOG ŠABANA ŠAULIĆA! HASAN DUDIĆ ZAVIJEN U CRNO! Tragedija zadesila pevača, evo kako se oprostio na društvenim mrežama (FOTO)

Autor:

Zabava

24.08.2024

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova vest je izazvala veliku tugu među fanovima, a prijatelji su mu ispod objave izjavljivali saučešće, pružajući mu podršku u teškim trenucima.

UMRLA SESTRA POKOJNOG ŠABANA ŠAULIĆA! HASAN DUDIĆ ZAVIJEN U CRNO! Tragedija zadesila pevača, evo kako se oprostio na društvenim mrežama (FOTO)

Foto: ST/V. LUKIĆ,Republika

Danas je za domaću javnost stigla tužna vest o smrti sestre folk legende Hasana Dudića. Pevač se oglasio putem društvene mreže Fejsbuk, gde je saopštio svojim pratiocima da je njegova sestra, kao i sestra pokojnog Šabana Šaulića, Sarajka Šaulić Cakić, preminula u 76. godini, nakon kraće bolesti. Ova vest je izazvala veliku tugu među fanovima, a prijatelji su mu ispod objave izjavljivali saučešće, pružajući mu podršku u teškim trenucima.

Jutros je umrla moja sestra Sarajka Šaulić Cakić u 76. godini, posle kraće bolesti - napisao je u objavi Dudić, slomljen zbog gubitka.

 

 

Inače, pevač Hasan Dudić nedavno je ispričao da nije uspeo da dobije nacionalnu penziju i da poslednjih godina živi na rubu egzistencije.

Kako je tada istakao ima ogromne troškove i jedva uspeva da pokrije račune.

Foto: ATA Images

Hasan Dudić

 

- Posle dugogodišnje borbe da ostvarim nacionalnu penziju ništa mi više nije ostalo, nego da štrajkujem glađu ispred neke ustanove u centru grada. Posle nesreće koja me zadesila pre nekoliko godina otišao sam u invalidsku penziju, ali to ne može meni da pokrije ni troškove infostana. Šabanova Goca i Sanela me često zovu da pitaju da li mi nešto treba. Pre bih umro nego njima da tražim novac, ne zato što me je sramota, već zato što želim da se izborim za svoj dinar - objašnjavao je on, pa je dodao:

Foto: Republika TV

Hasan Dudić

 

- Štrajk je jedina mogućnost da neko obrati pažnju na mene, a ja sumnjam da me namerno diskriminišu, jer sam nacionalna manjina. Neko sam ko se, pored muzike, mnogo borio za prava nacionalnih manjina, a to nastavljam da radim i danas. Ne upirem prstom ni u koga, pogotovo ne na ljude koji su u poslednje vreme ostvarili pravo na nacionalnu penziju, ali ima onih koji su je dobili, a imaju manje zasluge od mene. 

BONUS VIDEO: 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading