ODBIJAM NASTUPE, MOJE VREME NEMA CENU! Dok kolege rade, Đogani odmara!

Autor:

Zabava

23.08.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Denser i pevač Đole Đogani provodi vreme na primorju isključivo odmarajući, pa objasnio zašto!

ODBIJAM NASTUPE, MOJE VREME NEMA CENU! Dok kolege rade, Đogani odmara!

Foto: Instagram/Vesnadjogani

instagram printskrin

Denser i pevač Đole Đogani progovorio je o višedecenijskom trajanju na estradi, te otkrio koje greške je napravio u prošlom braku koje su ga naučile da ih ne ponovi u drugom.

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

 

Naime, Đole je priznao da je mnogo radio kada je bio u braku sa Slađom Delibašić, te nije bio posvećen porodici, zbog čega je doneo odluku da ne radi veći deo leta dok se njegove kolege razbijaju od posla.


- U poslednjih šest sedam godina uopšte ne radim leti. Dva meseca budemo na moru. Svi koji me zovu ja kažem ne radim, a njima je to čudno. Pošto smo stacionirani u Bečićima, još im bude čudnije što ne prihvatam nastupe koji su tu blizu na primorju. Jednostavno sam na odmoru i ne radim. Neke stvari nemaju cenu, ne postoji novac koji može da kupi vreme jer vreme kada istrošiš nema nazad, to je gotovo - otkriva Đole za Svet i dodaje:


- Bila je ovde i moja prva ekipa, tako ih zovem, Slađa, moja deca i unuka. Leto mi je rezervisano za porodicu, da se opustimo i lepo živimo. Poučen iskustvom koje sam imao s prvom ekipom, dok sam radio i uživao sa Slađom, tako mi je sve proletelo, stalno smo radili i deca su mi brzo porasla. Začas škola, fakultet, udaja, unuka. Tada sam rešio da neću više tako, to je greška, želim vreme za porodicu. Jul i avgust sam s njima. Od septembra pa do juna radimo skoro svaki vikend. Neko sad misli da ja ne zna šta ću s parama, pa ne radim, ima kolega koji rade i zarađuju mnogo više, ali ja želim da budem s porodicom i nikad ne bih radio preko leta. Nekad sam na Crnogorskom primorju bio broj 1, jednom smo u najpoznatijoj diskoteci u Budvi nastupali 11 dana zaredom, to nikad niko nije uradio. Te godine smo za letnju sezonu imali 57 nastupa, samo tri dana nismo radili. Danas niko nije na tom nivou, ne može tadašnje vreme da se poredi s ovim danas - rekao je Đole za gorepomenuti medij. 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading