SEKA SABLIĆ ZA REPUBLIKU PROGOVORILA O SINIŠI PAVIĆU! Evo gde je zatekla vest o smrti našeg scenariste!

Autor:

Zabava

16.08.2024

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Sve što je taj čovek radio, može da se gleda i reprizira ponovo i ponovo, a to dovoljno govori o njegovom radu"

SEKA SABLIĆ ZA REPUBLIKU PROGOVORILA O SINIŠI PAVIĆU! Evo gde je zatekla vest o smrti našeg scenariste!

Foto: ST/Dragan Kadić, youtube/printscreen/Festival drama i serija

Proslavljeni scenarista Siniša Pavić preminuo je u 92. godini života, a glumci se neprestano opraštaju od njega emotivnim porukama. Glumica Seka Sablić otkrila je da je zatekla vest o smrt Pavića u trenutku kad jebila van Srbije, pa je izdvojila vreme da se priseti njegovog lika i dela.

Foto: youtube/printscreen/ RTS Kulturno-umetnički program - Zvanični kanal

Siniša Pavić

 

- Pavić je obeležio nekoliko decenija kada je kultura kod nas u pitanju i njeghov dobrinos je veliki. Pogotovo u današnje vreme kad se ne pojavljuju nove stvari. Pisao je u tradiciji i toga se stvarno odlično držao. Sve što je taj čovek radio može da se gleda i reprizira ponovo i ponovo, a to dovoljno govori o njegovom radu - rekla je glumica za naš portal. 

Foto: TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC

Siniša Pavić

 

Podsetimo, Siniša Pavić, poznati scenarista i reditelj, preminuo je u 92. godini života, ostavljajući iza sebe neizbrisiv trag u svetu filmske umetnosti. Jedan od njegovih najznačajnijih doprinosa svakako je serija "Porodično blago", u kojoj je angažovao talentovanu glumicu Minu Lazarević. Njihova saradnja se nastavila i u seriji "Junaci našeg doba", gde je Mina tumačila lik Maje, dok je njenog supruga Velimira igrao Igor Đorđević.

Foto: ATA Images

Mina Lazarević

 

Mina Lazarević je istakla da je bila emotivno dirnuta kada je dobila priliku da ponovo sarađuje sa Sinišom Pavićem posle 22 godine. Ona je naglasila da je Pavić prepoznao karakteristike koje ih definišu i da veruje da će se mnoge žene prepoznati u liku Maje, ističući da je to čuvena ženska osobina da od muškarca stvaramo junaka u svojoj glavi, posebno kada smo mladi. Mina je istakla da takvih brakova ima mnogo više nego što se pretpostavlja i da je to proces koji se odvija tokom godina.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading