FOLKER BOGATSTVO IZGUBIO ZA NEKOLIKO SEKUNDI! Evo koliko para je bacio, od sume će vam se zavrteti u glavi!

Autor:

Zabava

16.08.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekome je ovaj novac samo misaona imenica...

FOLKER BOGATSTVO IZGUBIO ZA NEKOLIKO SEKUNDI! Evo koliko para je bacio, od sume će vam se zavrteti u glavi!

Foto: Republika.rs

Pevač Ljuba Aličić ispričao je da je svojevremeno izgubio dva miliona evra, a evo i kako. Naime, u to vreme, Ljuba je i kockao i imao veze s fudbalskim klubom iz Šapca, u kom je bio predsetnik. 

Moja žena je domaćica, nikad nisam dozvolio da radi, ja sam taj koji kolo vodi. Ja joj čestitam jer je izdržala Ljubu Aličića, koji je više bio u poslovima, nego kući. Normalno da se kocka (Lepa Lukić), ali ona krije to, ja imam prijatelje koji su kockali. Kockao sam  ja, izgubio sam... Izgubio sam najviše dok sam bio predsednik kluba Borac iz Šapca, više sam izgubio na fudbalu, tako da me je koštalo preko dva miliona evra, opština ništa nije davala. Imao sam ja problem sa ženom. Kad je videla da ja radim taj posao, sportski, kaže "Ovako ne može." I normalno, ja poštujem svoju ženu, mnogo je volim i poštujem i stao sam - pričao je Ljuba.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Ljuba Aličić

 

Inače, Ljuba je jednom prilikom otkrio i koji je najveći bakšiš koji je dobio.

Foto: youtube.com/ Emisija Premijera

Ljuba Aličić

 

- To je bilo u Berlinu, bila je proslava rođendana. Gazda koji je proslavljao ćerki rođendan je meni, iako se tu bili Šaban, Konjević i još neki pevači, u svega nekoliko minuta dao 25.000 evra, bile su novčanice po 500 evra, davao je jednu za drugom - prisetio se folker.

Foto: ST/Dragan Kadić

Darko Lazić

 

Isti porok imao je i Ljubin mlađi kolega Darko Lazić, koji je takođe kockao. Darko je o svom problemu nekoliko puta pričao, ali je, srećom, on bio od onih koji su uspeli da nađu meru i prekinu kad je najviše trebalo. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading