SRPSKA GLUMICA PREŽIVELA DRAMU U HRVATSKOJ, PRINUĐENA DA OTKAŽE PREDSTAVU: Polupana scenografija... Anđelka se hitno oglasila (FOTO)

Autor:

Zabava

23.07.2024

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata dramska umetnica na društvenoj mreži detaljno opisala situaciju.

SRPSKA GLUMICA PREŽIVELA DRAMU U HRVATSKOJ, PRINUĐENA DA OTKAŽE PREDSTAVU: Polupana scenografija... Anđelka se hitno oglasila (FOTO)

Foto: Instagram printscreen

Glumica Anđelka Stević Žugić, koja je trebalo da održi predstave na primorju u Hrvatskoj, doživela je neprijatnost zbog nevremena koje je pogodilo Kastav.

Nakon što su sinoćno nevreme i jak vetar srušili i polomili scenografiju, Anđelka je bila prinuđena da otkaže ili pomeri datume izvođenja.

- Možda na prethodnom storiju nisam bila dovoljno detaljna. Sinoć nam je nevreme i jak vetar na Kastvu oborio i polomio scenografiju. Prinuđeni smo da pomerimo datume izvođenja predstava, jer nemamo tehničke uslove da predstavu održimo. Hvala na razumevanju i vidimo se - poručila je glumica.

Republika

Foto: printskrin instagram

Anđelka Stević Žugić se hitno oglasila na Instagramu

Inače, Anđelka je nedavno podelila svoje mišljenje o odgajanju dece u današnjem vremenu, ističući da smatra da danas roditelji često imaju manje vremena za svoju decu zbog brojnih obaveza.

- Mislim da najveći problem zapravo smo mi tu koji, ukoliko previše jurimo za nekim sopstvenim ciljevima, umemo da nemamo vremena za njih, a oni samo traže zapravo našu pažnju - istakla je glumica.

Takođe, osvrnula se i na ogovaranje, naglašavajući da se ne druži sa ljudima koji se bave takvim ponašanjem.

Pored profesionalnih obaveza, Anđelka je otkrila da se ne opterećuje ogovaranjem i da se fokusira na svoj krug pozitivnih ljudi.

Podsećamo, glumica je nedavno promenila prezime u Žugić nakon drugog braka.

Anđelka Stević Žugić, osim što je poznata po svojoj glumačkoj karijeri, pokazala je i svoju sposobnost prilagođavanja nepredviđenim situacijama, poput otkazivanja predstava zbog nevremena. Takođe, njen stav o odgajanju dece i održavanju pozitivnog okruženja oko sebe dodatno je istakao njenu svestranost i duboke životne vrednosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading