SVIRAO JE PREDSEDNICIMA, KRALJEVIMA I NAŠIM KOŠARKAŠIMA! Ovo je pevač koji je zabavljao reprezentaciju Srbije u Parizu nakon osvojene BRONZE!

Autor:

Zabava

12.08.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Profesor je na Konzervatorijumu u Parizu!

SVIRAO JE PREDSEDNICIMA, KRALJEVIMA I NAŠIM KOŠARKAŠIMA! Ovo je pevač koji je zabavljao reprezentaciju Srbije u Parizu nakon osvojene BRONZE!

Foto: Facebook.com/Srđan Grujičić

Naši košarkaši su osvojili bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu. U subotu su je proslavili u glavnom gradu Francuske, a jedan pevač je doveo atmosferu do usijanja zajedno sa njima. Mnogi su se pitali ko je pevač koji je zabavljao naše košarkaše.

Reč je o pevaču Srđanu Grujičiću, koji je bio zadužen za muziku tokom proslave, kao i Sanel grupa max, bend koji je sve ispratio. On je podelio svoja iskustva sa nezaboravne svirke, te naglasio koliko mu je taj dan bio poseban.

- Na proslavi je bilo sjajno! Videli ste na snimcima... Igrači su me pozvali preko zajedničkih prijatelja još pre dva meseca. Već tada su planirali proslavu ako osvoje medalju, samo smo čekali da vidimo od kakvog materijala će biti (smeh) - započeo je Srđan za Telegraf.

- Čim su ušli u restoran bio je vidan sjaj na njihovim licima. E, taj sjaj je zlata vredan! Bilo je i suza, nisu mogli da zadrže emocije. Sav pritisak koji se nakupio tokom priprema i samog turnira, jednostavno je izašao iz njih u tom momentu. Svi su bili veseli na svoj način, svi su pevali iz duše, niko nije ostao ravnodušan. Nemoguće je izdvojiti nekog igrača. Videli ste kakvo je to zajedništvo, sinoć su svi uglas pevali Partizanove i Zvezdine himne bez obzira na to ko čiji dres nosi. Neverovatno.

Srđan je otkrio da mu je ova svirka jedna od najdražih.

- Ja sam inače profesor na pariskom Konzervatorijumu, bavim se ozbiljnom muzikom i svirao sam zaista mnogim velikim imenima, od predsednika do kraljeva, ali među omiljenijim "svirkama" bila mi je ova - rekao je Srđan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading