ŠOK! Naš pevač priznao KRAĐU: Ne kajem se, imaju oni para!

Autor:

Zabava

07.08.2024

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Đurković šokirao javnost priznanjem!

ŠOK! Naš pevač priznao KRAĐU: Ne kajem se, imaju oni para!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Slobodan Sloba Đurković, koji se proslavio učešćem u takmičenju "Zvezde Granda", šokirao je javnost pričom da je ukrao parfem na aerodromu u Cirihu.

- Obožavam parfeme. Možda će neko da me osudi, možda i ne, ali i da me osude baš me briga. Imao sam jednu simpatičnu situaciju kada sam krenuo za Švajcarsku, i to u periodu pre nekih sedam-osam godina kada se pojavio onaj "Pako Raban Milion". U tom periodu su pripadnici romske nacionalnosti išli po pumpama i prodavali one šećerne vodice, ali ambalaža je bila original. Ja lepo to kupim i na aerodromu u Cirihu, ja sam samo zamenio, stavio sam šećernu srpsku vodicu, a uzeo original, stavio u torbicu i otišao – ispričao je Sloba.

Republika

Foto: Grand Printscreen

Sloba Đurković priznao da je ukrao parfem

On je priznao i da je bio u strahu zbog krađe koju je počinio.

- Onda sam se bojao u avionu kakav sam maler da će da kažu: "Stop, Slobo sleći i vraćaj parfem" – naglasio je Sloba, prenosi "Grand".

Kada je napokon stigao kući sa parfemom laknulo mu je, ali nije mnogo pridavao pažnje ovom neočekivanom delu.

- Iskreno i nisam se kajao, oni imaju pare, taj jedan pafrem koji je tada koštao oko 100 franaka, šta to ima veze. Ništa to nije bilo nešto naročito – dodao je Sloba, pa otkrio kako je njegova supruga reagovala:

- Ništa mi nije rekla, lepo je mirisala i ona i cela kuća. Znate u to vreme original parfem! – pohvalio se pevač koji je priznao da ipak nikada više nije ponavljao ovaj incident, niti će.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading