MISTERIJA UKRADENOG AUTOMOBILA IZ MANĐELOSA REŠENA: Pronađen u Sremskoj Mitrovici!

Autor:

Hronika

05.08.2024

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Automobil je ukraden jutros oko šest časova.

MISTERIJA UKRADENOG AUTOMOBILA IZ MANĐELOSA REŠENA: Pronađen u Sremskoj Mitrovici!

Foto: Borislav Zdrinja/ZIPAPHOTO/ATAImages

Jutros u ranim jutarnjim časovima stanovnici Manđelosa bili su svedoci krađe automobila pežo 307 ispred jedne kuće. Vlasnik je odmah reagovao i obavestio policiju o događaju, nakon čega je usledila brza reakcija policijskih službenika.

Potraga za ukradenim vozilom je trajala nekoliko sati da bi oko osam časova automobil bio pronađen. Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni za krađu su članovi ekipe iz Laćarka, a hapšenje se dogodilo u Sremskoj Mitrovici. Dodatno, saznajemo da se sumnjiče za seriju krađa novčanika koje su se dogodile u poslednje vreme.

Efikasna akcija policijskih službenika rezultirala je hapšenjem osumnjičenih lica, čime je pravda zadovoljena, a građani Manđelosa mogu biti mirniji, znajući da su počinioci izvedeni pred lice pravde.

Brza reakcija policije sprečila dalje kriminalne aktivnosti

U ovom slučaju brza reakcija policije je ključna u pronalaženju ukradenog vozila i hapšenju osumnjičenih. Ovo je još jedan primer efikasnog rada policijskih službenika u sprečavanju kriminalnih aktivnosti. Građani Manđelosa mogu imati poverenja u rad njihovih lokalnih vlasti i policije, znajući da će njihova bezbednost uvek biti prioritet.

Laćarska ekipa umešana u seriju krađa novčanika

Nezvanične informacije ukazuju da su osumnjičeni članovi ekipe iz Laćarka, koji su uhapšeni u vezi sa krađom automobila, takođe povezani sa serijom krađa novčanika u poslednje vreme. Ova saznanja ukazuju na ozbiljnost njihovih kriminalnih aktivnosti i potrebu za odlučnom akcijom policije u njihovom suzbijanju.

Ukupno gledano, ovaj događaj predstavlja primer uspešne saradnje između građana i policije u borbi protiv kriminala. Brza reakcija policije i efikasna akcija rezultirali su hapšenjem osumnjičenih i povratkom ukradenog automobila vlasniku. Ovo je još jedan korak ka održavanju sigurne i bezbedne zajednice za sve građane Manđelosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading