NEDA UKRADEN (73) POMUTILA RAZUM CRNOGORCIMA: Skinula se u mini bikini, nećete verovati NA ŠTA JE SELA! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.08.2024

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica žari i pali u Bokokotorskom zalivu!

NEDA UKRADEN (73) POMUTILA RAZUM CRNOGORCIMA: Skinula se u mini bikini, nećete verovati NA ŠTA JE SELA! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Neda Ukraden

Pevačica Neda Ukraden, koja je uskoro će proslaviti 74. rođendan, izazvala je oduševljenje svojim izgledom tokom boravka u Bokotorskom zalivu. Naime, Neda je uhvaćena na delu dok je uživala na dasci za veslanje, a fotografiju je zabeležio njen unuk Dule. Pevačica je otkrila da joj je unuk pozajmio dasku i usput je fotografisao, a njen izgled je ostavio sve bez daha kako na plaži, tako i na društvenim mrežama.

- Uhvati me ako možeš. Unuk Dule mi je pozajmio dasku, pa me uslikao - rekla je pevačica.

Republika

Foto: Instagram.com

Neda Ukraden u Bokokotorskom zalivu

Neda je uživala veslajući na dasci za veslanje dok je sunce polako zalazilo u Bokotorskom zalivu. Ovaj prizor je oduševio mnoge, a pevačicina elegancija i gracioznost su nešto što mnogi mogu samo da sanjaju da postignu u sedamdesetim godinama.

Iako je već u osmoj deceniji života, Neda Ukraden izgleda poput devojke i oduvek je bila poznata po svom mladolikom izgledu. Njeni fanovi su oduševljeni njenom energijom i vitalnošću, a ova fotografija samo je potvrdila da godine zaista ne predstavljaju prepreku za održavanje mladolikog izgleda.

Neda Ukraden je oduvek bila sinonim za eleganciju i lepotu, a njen boravak u Bokotorskom zalivu samo je potvrdio da godine zaista ne predstavljaju prepreku za uživanje u životu i zadržavanje mladolikog izgleda. Njen primer inspiriše mnoge da neguju svoje telo i duh, bez obzira na broj godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading