VODITELJKA PINKA ZAVRŠILA U RADNJI ZA ODRASLE: Uhvatila je PANIKA, ovo su svi detalji!

Autor:

Zabava

03.08.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Radulović prepričala zanimljivu anegdotu!

VODITELJKA PINKA ZAVRŠILA U RADNJI ZA ODRASLE: Uhvatila je PANIKA, ovo su svi detalji!

Foto: Shutterstock, Printscreen

Voditeljka "Elite 7" Ana Radulović odgovarala je na intimna pitanja, pa progovorila o svojim iskustvima sa afrodizijacima i s*ksi šopovima. Ona je otkrila kako je morala da ode u radnju zbog drugarice i da je zbog toga doživela veliku neprijatnost. Kako je istakla, nikada više ne bi ponovila to iskustvo.

- Jovana Jeremić u je u mojoj prvoj emisiji rekla da je najveći afrodizijak za muškarce zapravo pirotska peglana kobasica - prokomentarisao je voditelj.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Ana Radulović ispričala kako je završila u s*ksi šopu

- Gledala sam i samo sam se nasmejala jer sam jela to. Nisam ni znala da je to... Opet je to nešto prirodno, nije pomagalo pravljeno u nekoj fabrici. Mene sve sramota kada prođem pored seksi šopa. Evo, ispričaću ti jednu anegdotu - započela je Ana, pa dodala:

- Drugarica je radila u jednoj zgradi u jednoj poznatoj ulici u Beogradu, ona je radila brzo potamnjivanje i ona je morala da ode ranije. Meni je ostavila ključ, kaže ona: "Ostavila sam ti ključ gore u radnji, u seksi šopu", jao... Trebalo je da uđem da uzmem ključ, ljudi moji, ja sam prvo gledala da li ima nekog okolo, da uhvatila me panika, pa sam gledala da li ima nekog okolo. Nisam ništa gledala, uzela ključ, pa sam brzinski okrenula da vidim da li je neko u međuvremenu u tih 37 sekundi ušao u radnju, jao Bože, nikada više to iskustvo - rekla je Ana za "Pink.rs".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mislim da se folira

03.08.2024 09:40

Ne mislim da koristi ta pomagala ali mislim da se folira da je previse fina