ŽELJKO SAMARDŽIĆ SE VRATIO NA OVO MESTO POSLE 24 GODINE! Napravio haos čim je došao, emocije ga preplavile! VIDEO

Autor:

Zabava

30.07.2024

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenađenje večeri bio je trenutak kada mu se na sceni pridružila muzička diva – Kaliopi Bukle s kojom je zapevao njihovu zajedničku pesmu „Znam“.

ŽELJKO SAMARDŽIĆ SE VRATIO NA OVO MESTO POSLE 24 GODINE! Napravio haos čim je došao, emocije ga preplavile! VIDEO

Foto: Republika

Na prepunoj Kanli kuli, pred skoro 2000 posetilaca, koncert za pamćenje, po oceni publike, priredio je pevač Željko Samardžić, kako samo on to ume i u svom stilu! 

- Posle 24 godine ponovo sam u Herceg Novom, gradu za koji me vežu posebna sećanja i emocije, gradu u kojem sam jedno kratko vreme i živeo u Igalu - reči su kojima je započeo fantastičan koncert.

 

 

Stare i nove pesme, koje su sve do jedne hitovi, nizao je puna dva i po sata uz podršku publike koja je sa njim pevala – „Ja te volim više (9000 metara), „Bezobrazno zelene“, „Sve je moje tvoje“, „Da me nije“ i mnoge druge. Još jednom, Željko Samardžić je pokazao da stvara vanvremensku muziku koju vole i poštuju sve generacije.

Iznenađenje večeri bio je trenutak kada mu se na sceni pridružila muzička diva – Kaliopi Bukle s kojom je zapevao njihovu zajedničku pesmu „Znam“, a potom je ona publici poklonila još neki od svojih hitova poput „Rođeni (Bato)“ i „Kofer ljubavi“.

Foto: ST/Nikola Mutić

Željko Samardžić

 

- Hvala Herceg Novi za noć za pamćenje - rekla je pevačica koja je najavila i ponovno druženje. 

Organizator koncerta je JUK Herceg Fest u saradnji sa Opštinom Herceg Novi.

Foto: ST/Nikola Mutić

Željko Samardžić i Kaliopi Bukle

 

Inače, Željko Samardžić oduvek je bio poznat kao čovek mirne naravi, uvek spreman da pomogne svima oko sebe. Međutim, jedan događaj iz njegovog detinjstva ostao je urezan u sećanju pevača, pokazujući da dobre namere ponekad mogu rezultirati neočekivanim posledicama. Kao dečak, želeo je da obraduje svog dedu tako što će mu pomoći u voćnjaku, ali njegova želja za dobrim delom na kraju je rezultirala neželjenim ishodom.

Kada sam bio mali, moj deda je imao veliki voćnjak koji i danas postoji. Hteo sam da pokažem kako sam vredan, pa sam obrao orahe. Napunio sam punu korpu, a orasi su još bili zeleni. Deda me je išibao zbog toga - seća se poznati pevač, kako prenose domaći mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading