NAŠEM PEVAČU ZAPALJENA KUĆA NA KOSOVU I METOHIJI! Hitno se oglasio nakon incidenta: Mislim da je PODMETNUT!

Autor:

Zabava

26.07.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Da je plame bio veći, izgorela bi cela ulica", izjavio je vlasnik čuvenog hita!

NAŠEM PEVAČU ZAPALJENA KUĆA NA KOSOVU I METOHIJI! Hitno se oglasio nakon incidenta: Mislim da je PODMETNUT!

Foto: shutterstock

Juče je na Kosovu i Metohiji, u selu Vrbovac, izgorela kuća pevača Slaviše Vujića. On poslednjih osam godina nije bio u svom porodičnom domu, a do incidenta je došlo 19. jula, što je pevač potvrdio za medije.

- Tačno je desio se požar. Mislim da je podmetnut. Ja sam se noćas vratio sa Kosova i Metohije, ali paljenje se desilo devetnaestog jula noću. Ne mogu da grešim dušu da kažem na koga sumnjam. Bilo bi nečasno da kažem da li su počinici Srbi ili Albanci, možda je naručeno. Ja tamo ne živim, a kuća je moja porodična. Da je plamen bio jači zgorela bi cela ulica. Meni je to javio brat od strica u subotu ujutru, a ja sam otišao u ponedeljak jer sam ovde imao dogovorene nastupe, pa nisam mogao odmah da odem. Na licu mesta sam bio u ponedeljak ujutru i imao sam šta da vidim - priča Slaviša.

- Izgoreo je dnevni boravak. Šteta je velika. Sve mora da se renovira i onda je to dupli trošak. Šta da radim, jedva sam izdržao. Morao sam da pijem tabalete za smirenje. Sva sreća da nije bilo žrtava, ali da se vatra proširila, moglo je da zahvati i druge kuće. Tu su sve stariji ljudi i sve je to moglo da izgori - objasnio je pevač za "Kurir".

Republika

Foto: yotube.com/Grand Magazin

Slaviša Vujić se oglasio nakon požara

Pevač, kom je karijeru obeležila pesma "Crna golubica", se povukao iz javnosti 2010. godine nakon smrti supruge i odlučio da smanji broj nastupa.

- Imao sam smrtni slučaj, izgubio sam suprugu i deca su mi bila mala. Tada sam shvatio da ili ću da propadnem ili ću decu da izvučem na put. Morao sam sam sa sobom da raščistim u glavi i mislim da sam u tome uspeo. Nisam mogao mojoj ženi da pomognem, ali život ide dalje. Moja žena je mene volela najviše na svetu, kao što sam i ja nju. Boli me što nje nema, sve što je učinila za mene ja ne zaboravljam. Ona je bila vidovita i prognozirala je moj život. Sve što mi je rekla to mi se i dan danas dešava. Dobio sam sina, potom i drugog. Dešavalo se da odem u Nemačku, nema me dva meseca, vratim se kući i dete gleda da li sam ja tata. Više nisam takav, a nisam ni mlad. Pre 12 godina mi je žena preminula, tada sam rekao sebi da sam do tada bio ono što jesam, pa sam se promenio. Sada su deca već momci i tako. Što se pevanja tiče, lepše je kad si trezan - rekao je Slaviša svojevremeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading