I IVAN MARINKOVIĆ NAPADNUT NA ŽURKI ELITE! Nakon haosa udario na BIVŠE: Goca Tržan je teža za saradnju od Marije Kulić! (VIDEO)

Autor: P. R. / M. P.

Elita 8 | Farma 8

16.07.2024

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinković ocrnio Jelenu, pa priznao da želi da vidi sina Željka, a onda šokirao izjavom o ćerki!

Takmičar "Elite 7" Ivan Marinković sinoć je odvojio vreme kako bi porazgovarao sa predstavnicima sedme sile na žurki u Šimanovcima, međutim, kao i u superfinalnoj noći, njegov intervju je prekinula Žana Omnia. Ona je krenula na njega, a zatim su se žestoko posvađali.

- Šta da radim, ako vam je ona zanimljiva... - rekao je Ivan, pa krenuo da napušta intervju.

- Dođi, s*so - odbrusila je Žana.

- Beži, dr*ljo jedna - odgovorio je Marinković.

- Dr*lja ti je mama - nastavila je Omnia.

- Dr*lja ti je mama - odbrusio je on.

Situacija se malo smirila, a Ivan je dao izjavu za medije.

- Devojka nema kadar, ovako traži preko mene. Ne želim o njoj da pričam - rekao je Ivan, pa progovorio o Jeleni Marinković:

- Jelenu nisam video. Verujem joj u to da bi me ostavila i da nije bilo Uroša, verujem ovih dana. Živela je sa mnom zbog novca, nema šta drugo. Danas sam video, stavila je stori, koji je obrisala posle sat vremena. U radiju je priznala Urošu da je bila zaljubljena u njega drugu nedelju, tako da jasno mi je. Varala me je i napolju sigurno, 90% - istakao je on, pa priznao da je želeo dete sa njom:

- Ja sam hteo da imam dete. Imam dvoje dece, hteo sam dete i sa Jelenom, sad ona kako to gleda... Šta ću ja dalje? Punim plućima. Sutra već imam poslovne izazove. Moj život ide dalje, čućete. Mislim da sam pobednik u svemu ovome. Čist sam, nikoga nisam varao, nikoga nisam izdao. Bio sam veran do kraja, idem dalje - rekao je Ivan.

Ivan je otkrio da li će vidi sina Željka i ćerku Lenu.

- Nisam se čuo sa Miljanom, ali sam poslao poruku Mariji Kulić i zvao je, nije mi odgovorila. Želim da vidim Željka, dobio sam baš žarku želju. Biću strpljiv, čekaću - rekao je Ivan, pa dodao:

- Sa Lenom se nisam čuo, to je malo teža priča. Goca je teža za saradnju od Marije, teška priča, o tom ne može ni da se priča.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ivan Marinković progovorio o bivšim partnerkama

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milos

16.07.2024 11:30

Ovaj stalno pominje Gocu ,kada mu nedostaje paznje , a dece se seti kada mu krene nizbrdo.