NAPADNUTA VODITELJKA PINKA UŽIVO U PROGRAMU! Hitno prekinuta emisija, gosti se razbežali na sve strane!

Autor:

Zabava

16.07.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka vrištala na sav glas zbog napada.

NAPADNUTA VODITELJKA PINKA UŽIVO U PROGRAMU! Hitno prekinuta emisija, gosti se razbežali na sve strane!

Foto: shutterstock, google.rs/maps

U toku emisije uživo, voditeljka Dušica Jakovljević doživela je neobičan incident kada ju je napala buba. Dok je razgovarala sa Aneli Ahmić o njenom takmičenju u "Eliti", buba je nenadano sletela na voditeljku, izazivajući njen iznenadni vrisak i skakanje sa stolice. Ovaj neplanirani događaj privukao je pažnju gledalaca i postao glavna tema emisije.

- Buba me napala, izvinite - rekla je Dušica.

- Evo ti je, joj, Dušice - uzviknula je Aneli.

- Gde je? - vrištala je Dušica i skočila sa stolice.

U istoj emisiji, Aneli Ahmić je iznela informaciju o tužbi koju je dobila od bivše supruge Marka Janjuševića Janjuša, Ene Senić. Aneli je izjavila da je advokat obavestio da tužba neće imati dalji tok, ističući da je situacija nastala nakon što je Janjuš vređao Aneli, a ona mu uzvratila istom merom. Ova neobična situacija dodatno je začinila emisiju, privlačeći pažnju publike.

 

 

- Dobila sam tužbu od gospođe Senić Ene - rekla je Aneli.

- Od ovoga nema ništa, rekao mi je advokat. U klipu se vidi da je on mene vređao, da je meni govorio da sam k**va, ja sam mu odgovorila žena ti je k**va, a ova gospođa njemu nije bila žena, gospođo ženo, ako ste mislili da se ogrebete, nećete uspeti - dodala je Aneli.

U rijalitiju, Janjuš je rekao da će Ena tužiti svakog ko je spomene.

- Gde da joj poručim bilo šta, tu me tek čekaju problemi. Nema tu više sigurno ni normalnog odnosa jer je žena doživela da je spominje svaka bagra koja priča da sam ja u dogovoru sa njom. Ne znam kada je tačno tužila. Ona će vas tužiti sve koji ste je pominjali i ja sam to znao. Rekla si da se je*e za 15 evra. I ja bih vas sve tužio - rekao je Janjuš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading