VODITELJKA "SLAGALICE" TRPI TORTURU: Ovo niko nije znao o njenom MUŽU, a svi ZABADAJU NOS u njihov BRAK!

Autor:

Zabava

10.07.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Simić je već dve decenije u skladnom braku, a i dalje je prozivaju da je s uglednim suprugom samo iz koristi.

VODITELJKA "SLAGALICE" TRPI TORTURU: Ovo niko nije znao o njenom MUŽU, a svi ZABADAJU NOS u njihov BRAK!

Foto: printscreen/RTS

Voditeljka popularnog TV kviza "Slagalica", Jelena Simić, više od 20 godina uživa u skladnom braku sa suprugom Draganom Simićem.

Iako je njihov odnos često meta negativnih komentara zbog velike razlike u godinama, Jelena ističe da im je brak zasnovan isključivo na ljubavi i zajedničkom trudu, a ne na bilo kakvoj vrsti koristi na šta mnogi aludiraju zbog toga što je muž 18 godina stariji od nje.

Republika

Foto: instagram jelena simic

Jelena Simić uvek sa divljenjem govori o suprugu Draganu

Simići su roditelji dvoje dece, ćerke Une i sina Alekse, a Jelena ističe da su zajedno gradili svoj dom, te da su jedno drugom najveća podrška i da je ljubav njihova jedina mera.

- Što se karijera tiče, dešavalo nam se da je sredina upućivala otrovne strelice na jedno od nas preko leđa onog drugog. Nije tu bilo nikakve koristi. Jedina mera do koje mi držimo je mera ljubavi - izjavila je Jelena jednom prilikom za "Hello", te dodala:

Svako razočarenje lakše podnesem sa njim. Velika mi je podrška. Vole ga i moji prijatelji, uvek mi napominju da ne dolazim bez njega.


Voditeljka uvek sa divljenjem govori o svom suprugu, ističući da joj je on velika podrška u životu. Ona ga opisuje kao pametnog, duhovitog i energičnog čoveka, ističući da je on savršen otac njihovoj deci. Dragan Simić, inače profesor na Fakultetu političkih nauka, uživa ugled i simpatije kako Jeleninih prijatelja, tako i javnosti.
Republika

Foto: printscreen/instagram

Jelena Simić tvrdi da njenog muža vole i svi njeni prijatelji

Na društvenim mrežama, Jelena često deli fotografije sa suprugom, a njihov odnos i ljubav često su tema divljenja i podrške javnosti.

Mnogi ih smatraju idealnim parom, a njihova složnost i ljubav inspirišu mnoge.

Jelena i Dragan Simić predstavljaju primer skladnog i snažnog braka, utemeljenog na ljubavi, podršci i zajedničkom trudu. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lila

11.07.2024 01:17

Ma neeee, iz ljubavi je! Završila fakultet a polupismena je, promenila zube i sad ima blistav osmeh, sva se " preradila" od plate uspešne voditeljke! Ovo sra....može samo kod nas!