LIDIJA VUKIĆEVIĆ IMALA PEH SA DEKOLTEOM! Glumica se zanela tokom slikanja! Zbog objave nastao pravi haos!

Autor:

Zabava

10.07.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lidija, po svemu sudeći, ovo nije primetila, pa nije sklonila objavu.

LIDIJA VUKIĆEVIĆ IMALA PEH SA DEKOLTEOM! Glumica se zanela tokom slikanja! Zbog objave nastao pravi haos!

Foto: Instagram

Naša glumica Lidija Vukićević slikala se dok je bila u bademantilu, koji se u jednom trenutku povukao u stranu, pa su jasno mogle da se vide njene grudi. 

Lidija, po svemu sudeći, ovo nije primetila, pa nije sklonila objavu. Razni komentari su počeli da se nižu na društvenim mrežama gde se i delila fotografija glumice, ali se ona ni time nije previše bavila. 

- Svakome može da se desi ovakav peh, mislim da ženu treba da ostave na miru. Lidija je odavno pokazala kakva je dama. To što se ovo pomerilo ne znači da je prosta ili bilo šta slično tome. Žena super izgleda za svoje godine i uživa za sve pare - glasio je jedan od komentara. 

Foto: Instagram printscreen

Lidija Vukićević

 

Podsećamo, Vukićevićka je nedavno pričala o tome da joj nimalo nije problem da bude u vezi sa znatno mlađim partnerom, o čemu se naširoko priča već duže vreme.

- Godine ne znače ništa, to je bezveze da se gleda. Nemam matematiku u emocijama, nemam ni u čemu jer to je prirodna nauka, zna se šta se računa, sve drugo nema računicu. Ostalo je čista emocija i susret dva srca. Važno je prepoznati da možete da trajete sa nekim, sedite i ćutite, jedva čekate da vidite nekog, a sve drugo, navika i dosada, nikada. Bolje da budem sama nego u tome - kazala je Lidija tad.

Foto: Instagram/printscreen

Lidija Vukićević

 

Inače, Iako je u sedmoj deceniji, Lidija (61) je i dalje fatalna za muški rod, a na vitkoj liniji zavide joj i mnogo mlađe koleginice. Ona je zagrmela nedavno u minijaturnom bikiniju na poslednjoj objavi, a obzirom da je već dobila bronzani ten, dodatno ga je naglasila uljem za sunčanje. "Ulje na crno", napisala je uz sliku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading