NEĆE DA BUDE BAKA?! LIDIJA VUKIĆEVIĆ IMA JASAN STAV O DECI I BRAKU! Evo šta NIKAKO NE VOLI DA JE PITAJU!

Autor:

Zabava

19.06.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica kaže da su takva pitanja primitivna...

NEĆE DA BUDE BAKA?! LIDIJA VUKIĆEVIĆ IMA JASAN STAV O DECI I BRAKU! Evo šta NIKAKO NE VOLI DA JE PITAJU!

Foto: Instagram/printscreen

Glumica Lidija Vukićević kaže da joj nije bitno da li će i kada postati baka, kao i da njeni sinovi o tome treba da razmišljaju, ukoliko žele da imaju decu, a ne ona. Lidija tvrdi da je primitivno nekoga uopšte pitati da li će i kada da ima decu ili unuke, jer je to svačija lična stvar. 

Besmisleno mi je da ih pitam, to se radi kada čovek poželi... Imaju devojke, dugo su u vezama. Primitivizam je pitati tako nešto, jer na brak i ljubav gledam drugačije, to je iz emocije, nije nešto u fazonu „došle su godine, pa se mora. Ne mora se ništa - rekla je Lidija. 

Foto: Instagram.com

Lidija Vukićević

 

Svakako, sigurna je da njihovim naslednicima neće biti klasična baka.

- Neću biti klasična baka, jer nisam ni prema svojoj deci bila klasična majka. Usred noći smo išli u prodavnicu. Naravno, dok nisu krenule obaveze. Svu slobodu i radosti koje možemo da osetimo sam ispunila i kod svoje dece, nisam bila tutor jer to bude kontraproduktivno - objasnila je glumica, pa potom istakla da joj veza s mlađim uopšte ne predstavlja problem: 

Foto: instagram.com/vukiceviclidija

Lidija Vukićević sinovi

 

Godine ne znače ništa, to je bez veze da se gleda. Nemam matematiku u emocijama, nemam ni u čemu, jer to je prirodna nauka. Zna se šta se računa, sve drugo nema računicu. Ostalo je čista emocija i susret dva srca. Važno je prepoznati da možete da trajete sa nekim, sedite i ćutite, jedva čekate da vidite nekog, a sve drugo, navika i dosada, nikada. Bolje da budem sama nego u tome - kazala je onda Lidija za Blic. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading