OVO SU RODITELJI Goce Tržan! Evo od koga je pevačica nasledila LEPOTU I TALENAT (FOTO)

Autor:

Zabava

09.07.2024

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao mladić i devojčica!

OVO SU RODITELJI Goce Tržan! Evo od koga je pevačica nasledila LEPOTU I TALENAT (FOTO)

Foto: E-stock/Caslav Vukojicic

Goca Tržan

Pevačica Goca Tržan je juče obeležila svoj jubilarni, 50. rođendan, na glamuroznoj proslavi koja je održana na jednom prestoničkom splavu. Slavlje je bilo intimno, okupivši najbliže članove porodice, prijatelje i saradnike, koji su uživali u nezaboravnoj atmosferi.

Republika

Foto: Republika

Tap 011

U elegantnoj, kratkoj crnoj haljini, Goca je zablistala na proslavi, privlačeći brojne komplimente za svoj izgled i neprolaznu eleganciju. Uz pevačicu su bili njen suprug Raša Novaković i ćerka Lena, koji su zajedno dočekivali goste.

Među zvanicama su se našli članovi grupe Tap 011, kao i poznate ličnosti poput Zorice Brunclik, Miroljuba Aranđelovića Kemiša, Jelene Tomašević, Vesne Dedić, Suzane Perić sa svojom ćerkom Tifani. Posebno iznenađenje za Gocu bili su njeni roditelji Anton i Rosa Tržan, koji su retko prisutni u javnosti, ali su se ovoga puta pridružili slavlju svoje ćerke.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anton i Rosa Tržan

Gocina mama zablistala je u plavoj haljini i svi su komentarisali kako je ćerka Goca ista ona. Komplimenti nisu izostali ni za Gocinog oca Antona koji je izgledao poput nekog mladića, budući da je za svoje godine veoma mladolikog izgleda. U ruci je nosio purpurne orhideje.

Veliko iznenađenje: Šta držanje orhideje privlači u kuću?!

Prema feng šuiju orhideja je cvet koji privlači ljubavnu sreću, štiti romantičan odnos između partnera i priziva susrete srodnih duša, a najčešće se preporučuje držanje u spavaćoj sobi blizu kreveta. Orhideja se smatra isključivo ženskim cvetom sa snažnom ženskom energijom, pa se veruje i da posebno donosi sreću ženama. Ako ima orhideje u kući, smatra se da će ženske osobe biti veselije, raspoloženije, pa čak i privlačnije.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anton i Rosa Tržan

Pevačica često i untervjuma ističe da su joj roditelji tokom karijere bili velika podrška i da bez njihove pomoći sigurno ne bi dogurala tako daleko, kao i njena ćerka Lena koja je nedavno napunila 17. godina.

Atmosfera je bila puna emocija i radosti, uz mnogo smeha i pozitivne energije koja je obuzela sve prisutne. Goca je uživala u društvu svojih najbližih i zahvalila se svima koji su učinili da njen rođendan bude tako poseban i nezaboravan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading