ŽALI I PALI VAN SRBIJE! Skinula se Dragana Kosjerina - izazvala KOLAPS na mrežama fotkama u MINI BIKINIJU! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.07.2024

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa voditeljka još jednom oduševila svoje pratioce!

ŽALI I PALI VAN SRBIJE! Skinula se Dragana Kosjerina - izazvala KOLAPS na mrežama fotkama u MINI BIKINIJU! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Dragana Kosjerina

Voditeljka Dragana Kosjerina, koja je nedavno otputovala na zasluženi odmor nakon venčanja, privlači pažnju javnosti svojim izazovnim fotografijama u bikiniju. Nedavno je na svom Instagram profilu objavila sliku na kojoj pozira u nikad manjem bikiniju, izlazeći iz vode, a komentari i reakcije nisu izostale.

Republika

Foto: Instagram.com

Dragana Kosjerina u izazovnom bikiniju

Žarila i palila društvene mreže

Fotografija je izazvala pravu pometnju na društvenim mrežama, a mnogi su komentarisali Draganiinu izuzetnu formu i lepotu. Komentari poput "Ovakva se jednom rađa", "Idealna žena", "Ima telo za desetku", jasno pokazuju da je voditeljka ostavila snažan utisak na svoje pratioce.

Pohvale na račun njenog izgleda

Njeni pratioci su se utrkivali u pohvalama, ističući njenu ženstvenost i lepotu. "Kakva bomba", "Koliko je ženstvena, najlepša voditeljka", "Dragana grmi u svakom izdanju, a sad nas je sve raspametila" samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati ispod objave.

Republika

Foto: Instagram.com

Dragana Kosjerina privukla veliku pažnju

Nakon ove objave, Dragana je još jednom potvrdila svoj status jedne od najatraktivnijih i najpopularnijih voditeljki, koja svojom pojavom i izgledom ostavlja snažan utisak na javnost.

Podsećanja radi, Dragana se 8. juna udala za dugogodišnjeg partnera Bojana Perduva, ko je upoznala pre šet godina, kad ga je kao pacijentkinja odabrala za svog lekara.

- Suština dobrog odnosa, kako kaže, jeste spremnost da drugu osobu saslušaš i prihvatiš da je njeno mišljenje drugačije. Sa Bojanom je spoznala da dvoje mogu imati potpuno oprečne stavove o nečemu, a da se to međusobno poštuje.- Meni se to dosad nije dešavalo. U prethodnim vezama se očekivalo bezuslovno prilagođavanje kao dokaz ljubavi i posvećenosti, što nikad ne rezultira srećnim krajem. Jer, kada se partneri prilagode do krajnjih granica, neminovno shvate da nisu više oni ljudi s početka veze. Tek kad dvoje dostignu emotivnu zrelost, što se nama očigledno dogodilo i naišli smo jedno na drugo u pravom trenutku, onda je sve u redu - pričala je tada Dragana za "Gloriju".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading