POKAZALA DEVOJAČKU LINIJU U BIKINIJU! Kaća Grujić nakon porođaja SMRŠALA 14 KILOGRAMA: "Imam RECEPT za to"!

Autor:

Zabava

07.07.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prava bomba!

POKAZALA DEVOJAČKU LINIJU U BIKINIJU! Kaća Grujić nakon porođaja SMRŠALA 14 KILOGRAMA: "Imam RECEPT za to"!

Foto: ST/Dragan Kadić

Katarina Grujić

Čitava javnost smatra da Katarina Grujić izgleda bolje nego ikada, a sada je najnovijom fotografijom koju je objabvila na svom Instagram profilu pokrenula lavinu komentara.

Vidi se sda se Kaća trudi da izgleda fenomenalno i da vodi računa o svom zdravlju. Ako uzmemo u obzir da je nedavno održavala trudnoću, rezultati se veoma lako mogu primetiti.

 

 

Sa ovom tvrdnjom će se složiti i veliki broj njenih fanova, a tome u prilog govori i pomenutra fotografija u crnom bikiniju, koja joj je vitku liniju istakla u prvi plan.

Pevačica je nedavno rekla da se tokom trudnoće ugojila 14 kilograma i otkrila kako je uspela da ponovo ima top formu, piše Blic.

- Imam recept za to! (smeh) Ako budete svoju glavu fokusirali samo na dijete, to vam neće ništa pomoći u životu. Kada ste u drugom stanju uživajte u životu, jedite šta hoćete, pijte šta hoćete. Ja sam tako razmišljala i nisam se ništa ugojila. Kada sam ostala trudna ja sam razmišljala samo kako ću da jedem u Meku za doručak, ručak i večeru, ali na kraju nisam jela u Meku devet meseci jer mi se to nije jelo. Mislim da je sve od žene do žene, svi imamo drugačiji organizam i zaista se ne treba opterećivati - rekla je pevačica za pomenute medije.

Foto: ATA Images

Katarina Grujić

Inače, Kaća je nedavno je proslavila 32. rođendan, bez lažne skromnosti. Naime, tada je zgodna Kaća je istakla da se godina ne boji, te da je u tridesetim mnogo ozbiljnija, nego u dvadesetim, a da čak "jedva čeka" da napuni i jubilarni 40. rođendan. Priznala je da voli da se proveseli na svakom svom rođendanu, koji su poznati kao posebne fešte na kojima se ostaje do jutra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading