ODREKLA SAM SE POLA FAMILIJE ZBOG NEBOJŠE! Cipka podvukla crtu posle sahrane supruga!

Autor:

Zabava

07.07.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Aleksandra Tadić Cipka se nakon 40 dana od smrti supruga vratila na scenu, pa otkrila detalje pakla kroz koji je prošla!

ODREKLA SAM SE POLA FAMILIJE ZBOG NEBOJŠE! Cipka podvukla crtu posle sahrane supruga!

Foto: Instagram.com

Nakon tragičnog gubitka supruga Nebojše Stojičevića Jarina, koji je preminuo od posledica srčanog udara, pevačica Aleksandra Tadić Cipka se hrabro vratila na posao, pa otkrila da najviše zamera pojedinim članovima familije koji se nisu udostojili da dođu na sahranu, te da preko toga neće preći.
- Iznenadili sam se od neke familije od kojih sam mislila da će doći, ovim putem im poručujem da ćemo se gledati samo preko medija. Nebojša i ja smo sve poštovali, išli na svačije događaje, a neko se nije udostojio da dođe na njegov ispraćaj. Nebojša je moja slaba tačka u životu i što se neke familije tiče, oni što su bili na sahrani postoje za mene, ostali ne - rekla je Cipka, koja tvrdi da je spas našla u velikoj porodici, ali i u molitvama.
- Imamo veliku porodicu, i ja i pokojni suprug, i svi smo zajedno u ovome i moramo napred, nije me ostavio samu. Tako nas je Nebojša naučio, on je lav u životu, očeličio nas je sve i spremio za život. Svi smo u bolu, ali se zajedno držimo. Imam 49 kilograma, što se primeti. Mir je nešto čemu težim, mir pronalazim u molitvama, u tome sam, inače sam živela po bogu, u tome vidim spas i držim se toga.

Foto: Instagram.com

 


Povratak na muzičku scenu 40 dana nakon smrti supruga Cipka opravdava upravo željom. 
- Tih prvih dana doživela sam nervni slom, ali shvatila sam da nazad ne može, mora da se živi i ide napred. Prvenstveno zbog njega sam se vratila, zato što bi mi to prvo on rekao. U mom životu je sada sve moranje, moram da radim svoj posao, da nastavim dalje gde smo nas dvoje stali, ali smo imali planove i to sve moram da ostvarim. Prvenstveno zbog njega - zaključila je Cipka.

Foto: instagram.com/aleksandracipka

 


Ana Bekuta je prošla istu moju muku
Aleksandra Tadić Cipka prošla je kroz pakao nakon iznenadne smrti supruga Nebojše Stojičevića, ali pamti kolege koje su joj našle u najtežim trenucima. Cipka izdvaja koleginicu Anu Bekutu, čija podrška joj je posebno značila.
- Ana Bekuta mi je poslala poruku, ona je prošla kroz sve to, mnogo su mi značile njene reči, zatim Gabrijela Pejčev i Slobodan Đurković, koji su bili na sahrani, javili su se i Viki Miljković, Taške, Mira Škorić, Saša Popović, Aleksandra Mladenović, Jelena Gerbec, Ivana Šašić i Ksander, oni su deo našeg života, njih ne doživljavam kao kolege, već kao porodicu. Ne zameram onima koji nisu došli bio je petak, ali su pozivima i porukama bili uz mene i hvala im - rekla je pevačica.

Foto: Instagram.com

 


Spremam pesmu koju ću posvetiti suprugu
Aleksandra Tadić Cipka, iako se vratila na scenu, još ne razmišlja o ulasku u studio ili o snimanju spotova, ali pesme pomno bira, a jednu će posvetiti Nebojši.
- Imam pet spremnih pesama, šestu pesmu ću posvetiti mužu. Nisam još spremna za studio i spotove. On je voleo narodnjake, a naša pesma je "Karta za sreću", ona opisuje naš život i ljubav, to je ujedno moja prva pesma i prva autobiografska - rekla je Cipka. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading