SEVERINA IMA KOMPLEKSE ZBOG ZGODNE KOLEGINICE! Evo koga pokušava da iskopira, raskrinkana usred emisije (FOTO)

Autor:

Zabava

03.07.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinar nije štedeo Hrvaticu...

SEVERINA IMA KOMPLEKSE ZBOG ZGODNE KOLEGINICE! Evo koga pokušava da iskopira, raskrinkana usred emisije (FOTO)

Foto: John Pavlish, ATA images

Voditelj emisije "Amidži šou" Ognjen Amidžić ugostio je sinoć kolege Jovanu Jeremić i Milana Miloševića, a tu se našao i Božo Dobriša, koji je na crnogorskom terenu. Skandal na Pinku nastao je kad je Ognjen pitao kolegu da objasni s kojom pevačicom više nikada ne bi radio intervju, te je tom prilikom opleo po Severini Vučković, navodeći pritom da je puna kompleksa i da se ceo život trudi da izgleda kao njena koleginica Jelena Rozga. 

Foto: prinskrin/jutjub

Božo Dobriša

 

- Kad bih mogao da biram koga više nikada ne bih voleo da intervjuišem, to bi bila svakako Severina Vučković. Ona uslovljava novinare za pitanja. Severinina slaba tačka je Jelena Rozga i to moram da kažem. Kad, recimo, krenemo da radimo intervju, ona traži da se ne pita ništa za Jelenu Rozgu jer ona hoće da bude kao Jelena Rozga - rekao je Božo, pa potom dodao:

Foto: Instagram.com

Severina Vučković

 

- Ne znam zašto je to tako, ali očigledno da joj je to bolna rana. Severina je ipak začetnica nečeg drugog. Pričam, naravno, o svemu što se desilo na jahti, a voleli bismo da vidimo i nastavak.

Foto: John Pavlish

Jelena Rozga

 

Inače, muk u studiju nastao je i kada je Amidžić pitao Milana Miloševića kome bi od kolega dao otkaz. 

Iako je naglasio da je pitanje teško, na kraju je izabrao voditeljku Mašu Mihailović, koja od ove sezone zajedno s njim vodi popularni TV format.

Ovim povodom sada se oglasila i mlada Mihailovićeva, koja se najpre nasmejala kada smo joj saopštila šta je za nju rekao stariji kolega, te prihvatila njegovu izjavu kao "deo igre".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading