SLOBA RADANOVIĆ DONEO DRASTIČNU ODLUKU ZBOG SINA: Odmah primenio urgentne MERE, sve morao da PRESEČE!

Autor:

Zabava

30.06.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo koliku podršku mu pruža supruga Jelena!

SLOBA RADANOVIĆ DONEO DRASTIČNU ODLUKU ZBOG SINA: Odmah primenio urgentne MERE, sve morao da PRESEČE!

Foto: ST/Dragan Kadić

Sloba Radanović

Poznati pevač Sloba Radanović nedavno je zadobio povredu ruke koja je uticala na njegove nastupe, a zbog čega je ubrzo hitno operisan. Nakon intervencije, folker je završio sa gipsom, što mu, kako sada kaže, nimalo nije palo lako tokom rada.

- Bilo je teško nastupati sa gipsom od prstiju do lakta, pošto je vrućina, pogotovo na Kipru, ali dobro je za bakšiš (smeh). Sad je super, prolazi polako, biće dobro...Nije me niko kleo. To su sve neke gluposti, uvek se tako nešto desi iz nehata, nek je na ruku - rekao je Sloba.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Sloba Radanović

Tokom razgovora, Sloba je otkrio da je veći deo leta proveo nastupajući u Crnoj Gori, ističući da uspeva da spoji prijatno sa korisnim, te da pored posla uspeva da se i odmori.

- Od 13. jula smo u Crnoj Gori, dole smo celo leto. Mnogo radimo, ali u Crnoj Gori spojimo lepo i korisno, pa se i malo kupamo. Biće malo ovde, malo dole, gledaćemo da i dole budemo zajedno, da ne budemo jedni bez drugih, samo da se organizujemo kada - rekao je folker, a onda je otkrio da li je zadovoljan svojim albumom:

- U jednom trenuku se zagužvalo, što se tiče mene i mog albuma, ja sam prezadovoljan. Vrhunske su, neke pesme su takve da će ostati zauvek, pogotovo balade. Uopšte se ne plašim, a i iznenadio sam se koliko su ljudi pevali "Vreme besramnih"...Žena je tu, bez nje kuća i porodica...Ona je jedan od stubova, sve smo zajedno radili, deli isto mišljenje da je sve super i da smo mi ti koji održavaju tu pravu muziku "na aparatima".

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Sloba Radanović

Radanović je otvorio svoje emocije kada je reč o svom sinu, ističući da su trenuci provedeni sa njim neprocenjivi.

- Jutros sam došao u sedam, bilo mi žao da legnem dok ne budem malo s njim. To su stvari koje su neprocenjive. On je i tatin i mamin. Liči na mene, dosta je na mene, krupan je, ali je dobar, voli ljude, smeje se - rekao je pevač, te otkrio kako će vaspitati svog sina Damjana:

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Sloba Radanović

- Ako nisam ja imao, hoću da dam svom detetu sve, ali opet ako mu daješ sve, mora to i da zasluži. Ne sme da navikne da je to Bogom dano i da će dobiti sve u svakom trenutku, treba vaspitati dete da cene to što dobiju i da ne budu bahati i misle da su bolji od drugih ako imaju malo više. Treba ih učiti da smo svi isti, da treba biti vaspitan i kulturan, pa onda sve ostalo... Mnogo smo okupirani stvarima koje nam predstavljaju trenutno zadovoljstvo - rekao je pevač u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vera

01.07.2024 12:45

Bahat i nasilan.