NAŠ PEVAČ POBEDIO U CRNOJ GORI! Od 25 regionalnih izvođača osvojio PRVO MESTO!

Autor:

Zabava

30.06.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na finalnoj festivalskoj večeri, održanoj na gradskom šetalištu „Pine“ u Tivtu, nastupilo je 25 izvođača iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije i Crne Gore.

NAŠ PEVAČ POBEDIO U CRNOJ GORI! Od 25 regionalnih izvođača osvojio PRVO MESTO!

Foto: Privatna arhiva

Na sinoćnjem tivatskom festivalu pobedila je pesma "Čardak" čiji je tekst napisala Marijana Kadić Bojanić, kompoziciju Danijel Alibabić, aranžman Nemanja Mihajlović.

Na prvom izdanju regionalnog muzičkog festivala mediteranske, zabavne i pop muzike „Biser Jadrana“, pobedu na festivalskoj završnici u Tivtu odneo je Princ s numerom „Čardak“.

Na finalnoj festivalskoj večeri, održanoj na gradskom šetalištu „Pine“ u Tivtu, nastupilo je 25 izvođača iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije i Crne Gore.

Odlukom žirija, treće mesto zauzela je Jelena Vukojević, drugo je pripalo Igoru Cukrovu, dok je ubedljivo prvo mesto zauzeo Princ s numerom Čardak, prenose Vijesti.

Pesme su se bodovale po standardnom evrovizijskom sistemu bodovanja (1—8, 10 i 12). Tekst pobedničke pesme napisala je Marijana Kadić Bojanić, kompoziciju Danijel Alibabić a aranžman Nemanja Mihajlović.

Nagradu za najboljeg debitanta dobila je Doris Deković, biser za najbolji tekst pripao je Filipu Sjekloći, Nemanja Filipović je dobio nagradu za najbolji aranžman za kompoziciju Azurna noć Katarine Bogićević Kejt, biser za najbolju kompoziciju pripao je Stevanu Faddyju, dok je nagrada za najbolju interpretaciju pripala Ani Petan.

Na festivalu su nastupili grupa Makadam sa numerom „Palo je sidro u more“, Danijel Popović i Džuli Popović sa pesmom „Utopija“, Mićo Vujović na numerom „Gordana“, Bane Nedović sa numerom „Srce razum ne pita“, Katarina Bogićević poznatija kao Kejt sa pesmom „Azurne noći“, Stevan Faddy sa pesmom „Dobri ljudi“. Jelena Zvicer otpevala je „Udahni, zažmiri“, Jelena Božović „Noć bez sna“, Doris Deković „Da volim te“, Danijel Milić „Ne lomi mi krila“, Filip Sjekloća numeru „Sujeverje“, Vanja Radovanović „Zrele smokve“, a Milorad Mijušković sa numerom „Studentske večeri“:

Iz Srbije na festivalu su učestvovali Princ od Vranje sa numerom „Čardak“, Petar Wagner Fantom sa pesmom „Da ljubim te“, Jelena Vukojević numeru „Bivš“, Saša Lazarević „Sve po starom“, Ana Stanojević sa pesmom „Ološ“.

Iz Hrvatske Igor Cukrov se predstavio sa numerom „Ono nešto to si ti“, Lorenca Lola Puhar sa „Gotova je naša priča“, Karlo i Mandolinski Orkestar Okruk sa pesmom „Boli me“, dok su predstavnici Severne Makedonije na festivalu bili Ana Petan sa numerom „Ljubav uvek pobedi“ i Martinijan Kirilovski sa pesmom „Zmaj“.

Neno Murić iz Bosne i Hercegovine predstavio se pesmom „Ko sam ja“, a Euforija sa „Kako si mogla“.

Žiri je radio u sastavu Jellena i Sanja Vučić iz Srbije, Alen Slavica i Ana Bebić iz Hrvatske, Armin Muzafeija i Marija Šestić iz BiH, Tamara Todevska i Danijel Kajmakovski iz Severne Makedonije, kao i Senad Drešević, Zorana Jovanović i Andrijana Božović iz Crne Gore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading