PORODIČNA IDILA ACE SOFRONIJEVIĆA: Harmonikaš otvorio vrata svog doma, kadrovi koji su sve raznežili!

Autor:

Zabava

29.06.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Sofronijević otvorio vrata svog doma.

PORODIČNA IDILA ACE SOFRONIJEVIĆA: Harmonikaš otvorio vrata svog doma, kadrovi koji su sve raznežili!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Aca Sofronijević sa suprugom

Harmonikaš Aca Sofronijević nedavno je stupio u brak sa lepom doktorkom Kosanom, a javnost je konačno dobila priliku da vidi par u opuštenom izdanju. Iako su se retko pojavljivali zajedno u medijima pre venčanja, sada uživaju u bračnom životu, kako je otkrio sam Aca na svom Instagram profilu.

Sofronijević je otkrio da je venčanje bilo veoma emotivno, posebno kada su došli po mladu, a istakao je da je crkveno venčanje u hramu Svetog Save ostavilo snažan utisak na njega. Veselje koje je usledilo nakon ceremonije bilo je popraćeno odličnim izborom muzike, a prisustvovali su i poznati muzičari poput Zvonka Bogdana i fantastičnog orkestra Filipa Miladinovića. Gosti su bili oduševljeni, a Sofronijević ističe da su mladenci uspeli da prenesu energiju i ljubav na sve prisutne, podižući svadbu na noge.

Foto: Instagram.com

Aca Sofronijević sa porodicom

 


Kada je reč o njihovoj prvoj bračnoj noći, Aca otkriva da su on i Kosana proveli vreme u razgovoru, slušanju muzike i uživanju, otvarajući poklone koje su dobili. Iako su se mnogi možda nadali glamuroznom izlasku ili nekom drugačijem scenariju, njih dvoje su izabrali da provedu intimne trenutke u opuštenoj atmosferi, što je definitivno nešto što se retko viđa u javnosti.

Ovaj par je definitivno uspeo da zadrži svoj privatni život daleko od medijske pažnje, ali su sada odlučili da sa svojim pratiocima podele deo svoje sreće i ljubavi na društvenim mrežama. Aca Sofronijević i Kosana deluju kao skladan i srećan par, a javnost sa nestrpljenjem očekuje da vidi kako će se njihov životni put dalje odvijati.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading