POLICIJA HITNO INTERVENISALA ZBOG REPERA PRED NASTUP: Sajfer priznao sve o RAZVODU, pa otkrio istinu šta se desilo! (VIDEO)

Autor: O.B./P.R.

Zabava

28.06.2024

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati reper Sajfer priznao sve o problemima u braku!

POLICIJA HITNO INTERVENISALA ZBOG REPERA PRED NASTUP: Sajfer priznao sve o RAZVODU, pa otkrio istinu šta se desilo! (VIDEO)

Foto: Vladimir Lukić

Jedan od trenutno najtraženijih repera Adnan Nikšić, poznatiji kao Sajfer, nastupio je večeras, 38. juna, na "Music Week" festivalu. Reper je prokomentarisao objavu njegove supruge da su stavli tačku na brak.

Sarajevski reper nije krio uzbuđenje što peva u Beogradu, a odmah po završetku nastupa obratio se okupljenim medijskim ekipama, među kojima je bio i portal Republika.

Republika

Foto: Vladimir Lukić

Sajfer na Music Week festivalu

 

Sajfer je na početku razgvoora za Republiku progovorio o medijskoj bombi da se navodno razvodi:

- Ma, gluposti. Nešto smo se pokoškali, a ljudi su to pogrešno protumačili. Prespavao sam dva dana u studiju, probudio se... Sada je sve okej - kaže on, pa otkrila da li se sa suprugom često svađa:

Ne toliko često, ali trebalo bi češće jer smo zajedno 24 sata. Ona je moj menadžer i moj zastupnik za medije... Normalno je i prirodno da se desi sukob. Samo se svađamo oko posla. Jaki smo mi kao Rusija. Poželeo bih ovakvu ljubav svima, ali posao nas lomi. Moram više da je slušam.

Republika

Foto: Vladimir Lukić

Sajfer

 

Istakao je da svojoj dragoj ume i da kaže "ne".

Kažem joj ja: "Neću", ali postoje stvari za koje me ona i ne pita jer zna šta ne volim. Ona je mnogo zaslužna za moj uspeh, naravno, pored porodice i saradnika. 

Za sam kraj razgovora Sajfer je priznao zbog čega je kasnio na nastup. On je istakao da ga je policija zaustavila, ali da su ipak uspeli da stignu.

Krenuli smo na vreme, ali smo kasnili na nastup. Policija nije htela da nas pusti, ali smo stigli na vreme.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading