ANĐELO POPIO TUŽBU! Jelena Marinković najavila haos! Evo zbog čega hoće da ga sudski goni!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelo je ispričao svašta o mojoj porodici i ja ću morati da dokazujem istinu tamo gde se dokazuje, objasnila je ona.

ANĐELO POPIO TUŽBU! Jelena Marinković najavila haos! Evo zbog čega hoće da ga sudski goni!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, printscreen/RTVPink

Učesnica rijalitija Elita Jelena Ilić Marinković, odlučila je da tuži Anđela Rankovića jer je, kako kaže, izneo laži o njenoj porodici.Ona je bez trunke ustezanja objasnila kako je provocirao maneken.

- Slagala sam za dve osobe da nisu gledali jedno u drugo, to je na primer za Teodoru i Gačića, ima i još primera. Bilo je laži da sam se venčala u septembru kako bih ušla u rijaliti u decembru, ali ima i neprijatnih stvari koje su ozbiljne laži - navela je supruga Ivana Marinkovića za crnim stolom, te najavila tužbu protiv Rankovića:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđelo Ranković

 

- Ovde su ljudi koji su polupismeni i nalaze se sami u mojim rečima, pokušali su da smisle gadosti kako bi sebe oprali. Anđelo je ispričao svašta o mojoj porodici i ja ću morati da dokazujem istinu tamo gde se dokazuje - rekla je Jelena, a Anđelu nije bilo dobro dok je slušao to.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jelena Marinković

 

Podsetimo, u emisiji "Pretres nedelje" Anđelo Ranković je Jelenu Ilić Marinković nazvao nasilnicom, te je optužio da podržava svog supruga u lošem ophođenju u rijalitiju.

Inače, otac učesnika Elite Nenada Aleksića Ša kaže da je blago šokiran ponašanjem sina, koji u rijalitiju u poslednje vreme gubi kontrolu nad sobom. Zoran je za medije ispričao da Nenad ne sme da preteruje u reakcijama i da treba da shvati da je svadba Mione i Stanislava Krofaka samo zadatak.

Nenad je takav, više puta sam to rekao, ali sad su mu reakcije prenaglašene. Ne treba da bude toliko nervozan, on nije sav svoj, čak sam primetio da je i smršao malo od stresa. Nadam se da će da se sredi. Ovakvi izlivi ljubomore više ne vode ničemu - poručio je on.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading