POSLEDNJA OBJAVA ANE PENDIĆ PRE ZAOVINE MUČNE SMRTI: Nije ni slutila da će je zadesiti najveća PORODIČNA TRAGEDIJA! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.06.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Pinka se oglasila na Instagramu nekoliko sati pre nego što je sestra njenog supruga ubijena!

POSLEDNJA OBJAVA ANE PENDIĆ PRE ZAOVINE MUČNE SMRTI: Nije ni slutila da će je zadesiti najveća PORODIČNA TRAGEDIJA! (FOTO)

Foto: ATA Images, Facebook

21. juna ove godine u stanu na Voždovcu pronađena je Sonja R. (50), a Nemanja Š. (42), njen nevenčani suprug, uhapšen je zbog sumnje da ju je nasmrt pretukao. Saslušan je u Višem tužilaštvu u Beogradu, gde je priznao da se često svađao sa Sonjom i da ju je kažnjavao varjačom i šrafcigerom. Nije se izjasnio o krivici za ubistvo, ali je naveo da ga je Sonja izdržavala jer on nije želeo da radi.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, Facebook

Sonja R, stan i zgrada

Do tragedije je došlo u stanu u Ulici Borivoja Stevanovića na Voždovcu. Nemanja Š. je pozvao policiju i rekao da se posvađao sa Sonjom, nakon čega je ona preminula. Policija je zatekla njeno telo sa vidljivim povredama, a forenzičari su ustanovili da povrede mogu biti uzrok smrti. Nemanja je priznao da je tukao Sonju.

Sonja je inače zaova voditeljke Ane Pendić Radoš, sestra njenog supruga Vojkana Radoša

Ana se kratko oglasila nakon Sonjinog ubistva.

- Nemam komentar za tu situaciju, ne bih želela da komentarišem bilo šta vezano za sporni događaj - rekla je kratko za Blic, dok Vojkan nije davao izjave.

Ana se poslednji put oglasila na društvenoj mreži Instagram pre tri dana, kada je objavila šer televizijskih stanica u Srbiji, sa posebnim akcenom na RTS, koji prenosi EVRO 2024.

- Srbi i fudbal - napisala je tada Ana.

Poslednja objava njenog supruga Vojkana na Instagramu bila je 4. maja ove godine, kada je podelio porodičnu fotograifju sa venčanja.

Republika

Foto: Instagram.com/vojkanrados

Poslednja objava Vojkana Radoša

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading