KRSTILA SINA, PA MU UGOVORILA SVADBU! Evo koju je poznatu pevačicu Maja Berović odabrala za PRIJU! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

24.06.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica proslavila krštenje sina, pa zapevala sa kolegom!

KRSTILA SINA, PA MU UGOVORILA SVADBU! Evo koju je poznatu pevačicu Maja Berović odabrala za PRIJU! (GALERIJA)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Juče je bio poseban dan za poznatu pevačicu Maju Berović, koja je krstila svog sina Lava u Hramu Svetog Save na Vračaru, a potom sa suprugom Alenom organizovala gala proslavu u jednom poznatom prestoničkom hotelu. Maja je bila najradosnija osoba na veselju, neprestano igrajući uz zvuke benda i čak se upustivši u vreli ples sa koleginicom Katarinom Grujić.

Na jednom od snimaka, Katarina i Maja su otkrile da su se dogovorile da će biti prije.

- Prije! - rekla je Katarina.

- Prije! - dodala je Maja i nazdravila sa Kaćom.

Maja je zapevala sa Damirom Handanovićem, a snimak je okačila na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

Emotivna Majina izjava

Maja je izjavila da je veoma emotivna i da joj je dan krštenja bilo podjednako važan kao i dan kada se Lav rodio. Istakla je da je presrećna i da je zadržala suze od emocija, ali je isto tako otkrila da je Lav plakao za sve prisutne, pokazujući veliku osetljivost i empatiju.

Majina ljubav prema sinu

Kada je reč o poklonima, Maja je otkrila da Lav nije dobio nikakve materijalne stvari, jer smatra da je njihova ljubav i prisustvo najveći dar za njega. Takođe, istakla je da je Lav veoma aktivan i radoznao, poput nje same kada je bila dete, te da ga vaspitava da bude skroman i da ceni ljubav više od materijalnih stvari.

- Jako sam emotivna. Najlepši dan u mom životu bio je kad se Lav rodio, a ovo je podjednako najlepši, presrećna sam. Zamalo je bilo suza na krštenju, ali suzdržala sam se. lav je plakao za sve. Svi ljudi koji su došli na krštenje su imali lepe i posebne želje, ne bih nekoga izdvajala - rekla je Maja, pa dodala:

- Ja sam svom sinu poželela, ono što svaka majka može da poželi, samo da mi je živ i zdrav. Još uvek od nas nije dobio poklon, mi smo njemu najveći poklon, on je presrećan kad je sa nama, ne zna za poklone. Nije još krenuo u obdanište. Ustajemo u 6, pola 7,7 i odmah kreće akcija, nema maženja mnogo u krevetu, čekanja, odmah je igra, aktivan je. Oduvek sam volela nemirku decu, pa sam takvog i dobila. I ja sam bila nemirno dete, nestašna sam bila, sve me je zanimalo, nisam mirovala i takva sam i dan danas.

Republika

Foto: Dragan Kadić

Maja sa suprugom nakon Lavovog krštenja

Planovi za budućnost

Maja je takođe otkrila da za sada nema planova o proširenju porodice i da se fokusira na odgajanje svog sina Lava. Takođe, naglasila je da je važno da deca osećaju ljubav i podršku, te da luksuz i materijalne stvari nisu od presudnog značaja. Maja Berović je pokazala svoju emotivnu i brižnu stranu kao majka, ističući važnost ljubavi i skromnosti u odgajanju dece. Svojom energijom i veseljem na proslavi, pokazala je koliko joj je važno da njen sin raste okružen ljubavlju i srećnim trenucima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading