PROGLAŠENI POBEDNICI U GRANDU NAKON SKANDALA: Pevačica HARALA estradom, nestala sa scene, a onda očarala SVE!

Autor:

Zabava

24.06.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno ko je osvojio najviše glasanja u "Nikad nije kasno"!

PROGLAŠENI POBEDNICI U GRANDU NAKON SKANDALA: Pevačica HARALA estradom, nestala sa scene, a onda očarala SVE!

Foto: youtube.com/Nikad nije kasno

Sinoć je održano dugo iščekivano finale muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno". Ova sezona je bila posebno uzbudljiva, a pobednici su konačno proglašeni. Tri takmičara su se izdvojila svojim izuzetnim talentom i privukla pažnju publike na različite načine. Podsećanja radi, ranije je dvoje polufinalista diskvalifikovano zbog malverzacija o glasanju, što možete pročitati klikom na link OVDE.

Selma Čavkić - Pobednica Fejsbuk glasanja

Pobednica Fejsbuk glasanja ove godine je pevačica Selma Čavkić, koja je osvojila impresivnih 4927 glasova. Selma je rođena 18. aprila 1980. godine u Bihaću i ima 44 godine. Njena strast prema muzici datira još od ranog detinjstva, a započela je svoju karijeru već sa 15 godina. Njen trijumf na Fejsbuku je bio ubedljiv i jasno je da je osvojila srca publike svojim izuzetnim nastupima.

Republika

Foto: printskrin/TV Prva

Selma Čavkić

Sašo Bašeski - Osvojio najviše SMS glasova

Sašo Bašeski je osvojio najviše SMS glasova, čak 6087, što ga je učinilo pobednikom u ovoj kategoriji. Njegova emotivna reakcija na pobedu otkriva koliko mu znači podrška koju je dobio od publike. Sašo je istakao da je, uprkos teškoj situaciji sa bolešću svoje majke, uspeo da pronađe snagu da nastavi dalje. Njegova hrabrost i posvećenost su definitivno ostavili snažan utisak na sve koji su pratili takmičenje.

Republika

Foto: printskrin/TV Prva

Sašo Bašeski

Ružica Čavić - Pobednica po mišljenju stručnog žirija

Ružica Čavić je osvojila 188 glasova od strane stručnog žirija, što je učinilo da se istakne kao pobednica u ovoj kategoriji. Iako je njena karijera prekinuta 2005. godine kada se povukla iz javnosti, njen povratak na scenu je bio nešto što je privuklo pažnju javnosti. Njena priča o povratku nakon devet meseci odsustva je inspirativna i pokazuje njenu istrajnost u ostvarenju svojih snova.

Republika

Foto: printskrin/TV Prva

Ružica Čavić

Ovo finale "Nikad nije kasno" je definitivno obeležilo sjajni nastupi pobednika i emotivni trenuci koji su ih pratili. Svi oni su pokazali da je ljubav prema muzici jača od bilo koje prepreke i da je nikad nije kasno ostvariti svoje snove.

 

Foto: Grand

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Foto: BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading