VERILA SE NAŠA PEVAČICA! Zasijao prsten u Parizu, očarao je DESET GODINA MLAĐI izabranik! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.06.2024

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Bursać spremna da stane na "ludi kamen"!

VERILA SE NAŠA PEVAČICA! Zasijao prsten u Parizu, očarao je DESET GODINA MLAĐI izabranik! (FOTO)

Foto: e-stock/Č. VUKOJČIĆ

Pevačica Aleksandra Bursać nedavno je doživela veliko iznenađenje tokom romantičnog putovanja u Diznilendu, gde ju je njen partner Stevan Sekulić zaprosio. Srećna Aleksandra je radosno pristala na veridbu, ne skidajući osmeh sa lica dok je pokazivala svoj predivni verenički prsten.

Ljubavna priča u gradu svetlosti

Par je uživao u romantičnim šetnjama Parizom, upijajući atmosferu ovog bajkovitog grada. Njihova ljubavna priča dodatno je obasjana činjenicom da je Stevan, takođe pevač, čak 10 godina mlađi od Aleksandre. Ipak, ova razlika u godinama nije umanjila njihovu ljubav i sreću, te planiraju da prirede veliko svadbeno veselje.

Aleksandra Bursać i Stevan Sekulić definitivno su još jedan primer toga kako ljubav ne poznaje granice, ni godine, te im želimo mnogo sreće u zajedničkom životu i radujemo se njihovom venčanju.

Počeci u kafanici u Zemunu

Podsetimo se kako je Aleksandra započela svoju muzičku karijeru - sa svega 16 godina, počela je da peva u jednoj kafanici u Zemunu, a sve zahvaljujući nagovoru Marine Visković, koju je tada menjala. Ovaj skromni početak sada deluje još dirljivije s obzirom na uspeh koji je postigla u svojoj karijeri. Popularnost je stekla učešćem u takmičenju "Zvezde Granda", a njena pesma "Padale su kiše" postala je veliki hit. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading