MIMI ORO NEPREPOZNATLJIVA! STARLETA PROMENILA LIČNI OPIS! Svi nagađaju šta je radila na sebi! (VIDEO)

Autor:

Zabava

22.06.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mimi je aktivna na društvenim mrežama gde svakodnevno objavljuje provokativne slike i snimke, među kojima se našla i jedna kojom otkriva da je diplomirala ekonomiju s desetkom na jednom privatnom fakultetu.

MIMI ORO NEPREPOZNATLJIVA! STARLETA PROMENILA LIČNI OPIS! Svi nagađaju šta je radila na sebi! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Starleta koju je domaća javnost upoznala u rijalitiju Parovi, drastično je promenila izgled, izazivajući mnogo pažnje i komentara na društvenim mrežama.

Naime, Srbija je starletu Milicu Živanović upoznala u kvizu znanja, snimljenom pre njenog ulaska u rijaliti Parovi, u kojem je na pitanje "koja je najveća ptica na svetu", odgovorila "oro".

Po ptici je dobila i prepoznatljiv nadimak, nakon čega je usledela njena rijaliti karijera, ali i slikanje za jedan muški časopis na kojem je bila poluobnažena.

Mimi je aktivna na društvenim mrežama gde svakodnevno objavljuje provokativne slike i snimke, među kojima se našla i jedna kojom otkriva da je diplomirala ekonomiju s desetkom na jednom privatnom fakultetu. Nedavno se zaposlila, a javnost neko vreme nije imala prilike da vidi "sveže slike" na Instagramu.

Foto: Instagram.com

Mimi Oro

 

Sada je otkriven i razlog. Mimi je, čini se, ponovo išla na estetske intervencije, ovog puta na licu, zbog čega više ne liči na sebe. U komentarima pišu da je operisala nos i radila kapke, a jedan pratilac je napisao "kao da je celu glavu zamenila! Šta se dešava sa ovim današnjim devojkama pa ovoliko menjaju svoje lice? Valjda treba neko da ih prepozna na ulici".

Mimi je svojom transformacijom izazvala veliku pažnju javnosti i pokrenula raspravu o estetskim intervencijama i njihovom uticaju na izgled i samopouzdanje pojedinca.
 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading