DRAGANIN MUŽ POKAZAO ŽENU KOJA GA TEŠI POSLE RAZVODA: Toni Bijelić u društvu OVE LEPOTICE priznao da je ostao BEZ KOČNICA (FOTO)

Autor:

Zabava

20.06.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirkovićka se sa zaovom nikada nije pojavljivala u javnosti.

DRAGANIN MUŽ POKAZAO ŽENU KOJA GA TEŠI POSLE RAZVODA: Toni Bijelić u društvu OVE LEPOTICE priznao da je ostao BEZ KOČNICA (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Nakon što je kao bomba odjeknula vest da se folk zvezda Dragana Mirković posle 24 godine braka razvodi od supruga Tonija Bijelića javnost ne prestaje da bruji o ovoj temi. 

Od kada se u medijima piše o deteljima kraha braka ovog poznatog para, muž poznate pevačice postao je još aktivniji na društvenim mrežama, pa na Instagramu redovno kači fotografije sa prijateljima, sa putovanja i poslovnih sastanaka, a nedavno je pokazao i da je njegova sestra osoba koja mu u teškim trenucima najviše znači.

Naime, Toni je objavio sliku sa sestrom sa kojom je izašao u grad, a uz fotografiju je u pozadini išla pesma "Unstoppable", što u prevodu znači "Nezaustavljiv".

- Ja sam nezaustavljiv. Ja sam porše bez kočnica. Ja sam nepobedljiv - deo je pesme koju je Draganin sada već biši suprug objavio.

Republika

Foto: printskrin instagram

Toni Bijelić pokazao sestru sa kojom provodi vreme posle razvoda

Inače, poznato je da su skupi automobili Bijelićeva velika ljubav i strast, te se često slika upravo dok se vozi u nekim od svojih besnih mašina, često u društvu prijatelja. 

Tonijeva sestra nije poznata javnosti, a koliko štiti svoju privatnost govori i činjenica da joj je profil na društvenoj mreži zaključan, te da nema ni profilnu sliku na njemu.

Takođe nije poznato da se Mirkovićka ikada pojavljivala u javnosti sa ovom zaovom.

Podsetimo, pevačica Dragana Mirković i biznismen Toni Bijelić obavestili su javnost da se nakon više od dve decenije braka zvanično razvode. Kako je istakla u svom saopštenju, Dragana sa Tonijem tri godine ne živi zajedno, a nedavno se pojavila i informacija da je pevačica tužila supruga od kog se razvodi, te da će se njih dvoje uskoro tim povodom sresti na sudu, što je potez Dragane Mirković koji niko nije očekivao.

Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak – istakla je između ostalog Dragana Mirković u saopštenju.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading