GASTOZ PUŠTEN IZ ZATVORA! NEPREPOZNATLJIV NA NOVIM FOTOGRAFIJAMA! Evo šta mu se desilo! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.06.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tozla reper je dodao da je Gastozov boravak na Tajlandu bio u toku novogodišnjih praznika, tokom kojih državni organi nisu radili, što je dodatno produžilo ovu situaciju.

GASTOZ PUŠTEN IZ ZATVORA! NEPREPOZNATLJIV NA NOVIM FOTOGRAFIJAMA! Evo šta mu se desilo! (FOTO)

Foto: instagram.com/printscreen

Nakon nekoliko meseci boravka na Tajlandu, Nenad Marinković Gastoz se vratio u Srbiju, a promene na njemu su i te kako vidljive. Na Instagramu je objavio fotografiju kojom je pokazao kako sada izgleda, a u prvom planu je njegova dosta duža kosa, što je izazvalo brojne komentare na društvenim mrežama o njegovom gotovo neprepoznatljivom izgledu.
 

Gastozov prijatelj, reper Tozla, oglasio se povodom ovog slučaja i tvrdi da je reč o bezazlenom prekršaju. Prema njegovim rečima, Gastoz je imao problem sa istekom vize na Tajlandu, zbog čega su ga zadržali, a najveći problem je bio taj što je bio javna ličnost, pa su pokušavali da mu uzmu novac na svakom koraku.

Foto: Instagram printscreen

Nenad Marinković Gastoz

 

Tozla je dodao da je Gastozov boravak na Tajlandu bio u toku novogodišnjih praznika, tokom kojih državni organi nisu radili, što je dodatno produžilo ovu situaciju.

Prema Tozlinim rečima, Gastoz je odlagao produženje vize, a kad su ga zaustavili dok je vozio pijan, otkrili su da mu je viza istekla pre 15 dana, te je to bio "okidač" za njegovo privođenje.

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Nenad Marinković Gastoz

 

Čuli smo se, on će doći vrlo uskoro, vidim da tamo po medijima razvlače neke gluposti, ono "niđe veze s mozgom". Ostaviću njemu da ispriča šta se sve desilo, ali u principu, nije napravio nikakav veliki prestup. Najveći problem je taj što je njemu istekla viza i zbog toga su ga najviše smarali - rekao je on nedavno. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Marinković Gastoz

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading